EXCLUSIV Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre copiii săi la OK!TV: "Pentru mine, la 52 de ani, Alexandru este o binecuvântare"

14 octombrie, 2019
2 stefan banica jr la ok tv dana savuica 2 2 jpg jpeg

E un artist complet, un one man show, dar şi un tată responsabil pentru cei trei copii ai săi. Iată ce spune despre Radu Ştefan, Violeta şi Alexandru.

Invitat în platoul emisiunii "E OK să fii vedetă?", Ştefan Bănică Jr. s-a lăsat descusut de Dana Săvuică, povestind despre viaţa de familie.

Întrebat cum se simte la 52 de ani, pe care îi va împlini peste doar câteva zile, pe 18 octombrie, Ştefan Bănică Jr. a spus că "Eu mă simt super OK, n-am nicio treabă. Când n-o să mă mai simt OK, o să spun. Dar deocamdată n-am nicio treabă. O să muncesc cu o zi înainte de aniversare, după care voi fi liber ca pasărea cerului. Fac 52 de ani. Aşa şi? Hai să ne bucurăm acuma. Fiecare vârstă are frumuseţea ei." 

Vorbind despre viaţa sa privată şi mariajele sale, artistul a spune că "una e ce vezi din afară, alta e ce e acasă". 

5 stefan banica jr la ok tv dana savuica 3 jpg jpeg

Cum sunt copiii lui Ştefan Bănică Jr.? "Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel - dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: "Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!" E o mare diferenţă! (...) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde. Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel. Vin mereu la concertele mele, dar eu vreau să meargă să vadă tot felul de spectacole, tot felul de artişti şi tot felul de trupe, ca să-şi îmbogăţească şi să aleagă. Uneori vreau să-i iau cu mine în turneu. Lui Ştefan i-am şi propus: "Te iau în turneu, te ocupi de ceva, te plătesc ca să înveţi ce înseamnă, dar te ocupi de ceva: fie eşti manager de trupă, te ocupi să-i cazezi, să-i duci de colo colo, adică să înveţi să faci nişte lucruri." 

6 stefan banica jr la ok tv dana savuica 4 jpg jpeg

Cât despre mezinul său, Alexandru, fiul pe care-l are cu actuala soţie, Lavinia Pârva, artistul spune că "Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta."

Cât despre el, când era la vârsta fiului său cel mare, Ştefan Bănică Jr. a visat să devină actor sau... comentator sportiv. "Am vrut să fiu ca şi Cristian Ţopescu, comentator sportiv. Dar mi-a trecut repede, a durat doar o săptămână. Dar ştii de ce voiam să fiu ca şi Cristian Ţopescu? Pentru că puteam să plec din ţară, ceea ce atunci nu se putea. Bine, eu am vrut să mă fac actor de la 5 ani, am ţinut-o langa, dar când am fost puţin dezamăgit am vrut să mă fac comentator sportiv."

Iată ce a mai povestit Ştefan Bănică Jr. la OK!TV: Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG