EXCLUSIV! Terry O’Quinn: „LOST e un serial atipic pentru televiziunea americană!”

19 iulie, 2010

Serialul pentru care toată America s-a oprit înmărmurită în faţa televizoarelor se apropie de final şi în România. Miercuri, 28 iulie, AXN difuzează ultimul episod din LOST. Până atunci, OK! vă prezintă în premieră mărturiile celor mai importante personaje din distribuţie. În 2007, Terry O’Quinn a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor într-un rol secundar graţie rolului său din LOST, cel al lui John Locke. Asemenea filosofului englez cu acelaşi nume, în serial Locke este intelectualul stoic şi misterios, cu o afinitate cel puţin ciudată pentru traiul în sălbăticie, o pasiune pentru vânătoare, dar şi pentru explicaţiile mistice privind existenţa lui şi a echipajului cursei Oceanic 815 pe insulă.

Serialul pentru care toată America s-a oprit înmărmurită în faţa televizoarelor se apropie de final şi în România. Miercuri, 28 iulie, AXN difuzează ultimul episod din LOST. Până atunci, OK! vă prezintă în premieră mărturiile celor mai importante personaje din distribuţie

În 2007, Terry O’Quinn a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor într-un rol secundar graţie rolului său din LOST, cel al lui John Locke. Asemenea filosofului englez cu acelaşi nume, în serial Locke este intelectualul stoic şi misterios, cu o afinitate cel puţin ciudată pentru traiul în sălbăticie, o pasiune pentru vânătoare, dar şi pentru explicaţiile mistice privind existenţa lui şi a echipajului cursei Oceanic 815 pe insulă.

Dacă vreţi, Locke este mai marele “tribului” rătăcit, eminenţa cenuşie şi confesorul minţilor înfierbântate. În schimb, Terry O’Quinn, alter egoul lui, rămâne la fel de misterios în ceea ce priveşte surprizele de final pe care ni le-a pregătit echipa LOST. Dar fiţi pe pace: ne va lămuri în curând colegul lui de platou, Josh Holloway, interpretul lui Sawyer!

De ce e John Locke a

John Locke îşi dorea ceva, şi acel ceva s-a dovedit a fi insula. Viaţa lui de înainte de insulă era banală. Era un nimeni. Era aproape invizibil. Era un tip alb-negru într-o lume color, iar el ştia asta. Şi s-a implicat în poveste, sperând că-l va face să se simtă viu. Dar n-a fost deloc realist. Şi-apoi a fost trezit la realitate, a ajuns pe insulă şi toate visele i s-au împlinit. Pentru un timp, toate visele lui au devenit realitate.

ţi-ai dat seama cât de important e personajul Locke?

În primul sezon, m-am distrat bine jucându-l pe John Locke, înţeleptul care trăieşte în pădure şi dă sfaturi oamenilor. A fost distractiv. Din fericire, insula avea alte planuri pentru el, căci, în această formulă, ar fi putut deveni plictisitor. Atunci a căpătat conţinut, oamenii au început să interacţioneze cu el, iar el s-a adaptat grupului. Tot ce şi-a dorit John Locke vreodată a un loc în comunitate şi, poate, iubire, Şi locul şi l-a găsit destul de rapid.

şti numerele?

Nu. Nu le-am ştiut niciodată. Nu.

ţuiască până la finele serialului?

Da. Povestea lui Locke e atât de legată de mitologia insulei, încât atunci când se va afla ce e cu insula, trebuie să se explice şi credinţa şi acţiunile lui Locke.

ţei LOST?

LOST e cea mai distractivă experienţă din afara teatrului. O să-mi fie dor de John Locke. Foarte dor.

şi Locke?

Pentru că Jack e încăpăţânat. John Locke încearcă să negocieze, dar Jack e încăpăţânat.

Care e cel mai mare mister din LOST?

Insula. Ce e insula şi de ce toată lumea a fost adusă acolo.

Dacă n-ai fi fost actor, ce-ai fi vrut să fii?

Dacă nu eram actor, eram alcoolic. Nu ştiu. Sunt actor de 35 de ani. Dacă nu eram actor, m-aşfi irosit.

ţi-ai fi dorit să fii?

Ben, probabil, pentru că e groaznic şi are multe secrete. Sau Hurley, pentru că e sincer şi amuzant. Sau Sawyer, pentru că pare să se distreze bine de tot.

ţional?

Pentru că are o distribuţie complexă şi pentru că e un serial atipic pentru televiziunea americană. Nu se referă strict la cultura noastră. Şi arată foarte bine. E frumos filmat şi regizat, muzica e minunată şi actorii nu-s răi deloc. E unic şi s-ar putea să rămână unic. S-ar putea să fie copiat, dar va fi foarte greu.

Cum se va termina?

N-am nicio idee. Nu-mi place să greşesc, şi-s sigur c-ar fi o teorie greşită. Şi când am o teorie în cap şi-s convins că am dreptate, am tendinţa să mă port conform teoriei cu pricina şi să anticipez finalul. Nu vreau să anticipez nimic în felul în care joc. Vreau să folosesc doar ceea ce ştiu acum.

Foto: AXN

AXN difuzează LOST în fiecare miercuri, de la ora 21:00. Miercuri, 28 iulie, începând cu orele 19:25, veţi putea urmări un episod special, urmat de episodul final dublu, de la 21:00.Recente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney