EXCLUSIV Virgil Ianţu: „Am învăţat foarte multe de la Ştefan Bănică“

19 noiembrie, 2018
1 virgil iantu ok tv jpg jpeg

În această săptămână, Dana Săvuică l-a avut invitat, la „E OK să fii vedetă?“, pe Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România“, de la TVR.

În cadrul emisiunii care a fost difuzată live pe Facebook, Virgil Ianţu a vorbit despre umorul său, care nu este înţeles de multe persoane, dar şi despre lucrurile pe care le face cu mare plăcere.

Virgil Ianţu a dezvăluit că îi place să facă glume şi că, gesturile plăcute pe care le face pentru familie sunt dese. Mai mult decât atât, a spus că, decât să ofere flori, preferă să ofere cadou o vacanţă: „Gesturile mici făcute zilnic contează mai mult“.

Prezentatorul TV a continuat dezvăluind că este acelaşi şi în viaţa reală, dar şi atunci când apare la televizor şi că nu trebuie să mai demonstreze nimic nimănui.

Virgil Ianţu a vorbit şi despre perioada în care a cântat alături de Ştefan Bănică, afirmând că a învăţat foarte multe de la celebrul artist: „Nu mi-am dorit să schimb locul cu Ştefan. Îmi plăcea foarte tare ce fac şi i-am urmărit tot comportamentul şi toată evoluţia. Am învăţat foarte multe de la el în perioada în care nu aveam nicio treabă cu TV-ul. M-a ajutat mult să stau lângă el şi să-I urmăresc toate mişcările. Am învăţat foarte multe de la el în relaţia cu presa“.

Virgil Ianţu a continuat prin a vorbit despre tatăl său şi despre credinţă: „Tatăl meu a fost preot. Din păcate, astăzi, şi îmi pare rău să spun, sunt foarte puţini oameni cărora li se spune preot sau oameni cu această meserie, care au har şi cred în asta. Cred că sunt foarte puţini preoţi credincioşi. Şi acei preoţi credincioşi sunt nişte oameni speciali, oameni care ştiu de ce au ales să meargă pe drumul ăsta şi transmit mai departe. Cred că şi noi putem să fim preoţi, cu bunul pe care îl avem şi pe care îl putem da mai departe. Eu sunt credincios, dar am un stil mai aparte, cred că această credinţă ţine de intimitate şi trebuie să se desfăşoare în sufletul tău şi în mintea ta şi în faptele pe care le faci, în energia pe care o transmiţi“.

Apoi, a continuat cu un atac la adresa Patriarhiei: „Din păcate, instituţia de astăzi care conduce Biserica a devenit un bussines enorm cu palate şi catedrale care sunt ale neamului şi în care ar încăprea câteva spitale bune. Eu nu am auzit această instituţie, şi poate greşesec, să vină de la Patriarhie şi să spună «Uitaţi ce spital am construit», «Uitaţi ce şcoală am renovat». Nu am auzi de aşa ceva. Asta înseamnă credinţă, să fii un preot adevărat. Să pui binele celui de lângă tine mai presus de binele tău. Eu nu văd aşa ceva acolo“.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg