“Explore Midnight” cu Loredana la St. Tropez

20 august, 2012

Nikki Beach, unul dintre cele mai exclusiviste locuri din lume, este renumit pentru petrecerile inedite la care participăvedete din întreaga lume, de la celebrităţi

Nikki Beach, unul dintre cele mai exclusiviste locuri din lume, este renumit pentru petrecerile inedite la care participă vedete din întreaga lume, de la celebrităţi, oameni de afaceri, personalităţi marcante şi nu numai.

În fiecare an, Nikki Beach organizează petreceri alături de cele mai mari cluburi la nivel mondial, iar vara aceasta Finlandia Vodka România împreunăcu Fratelli le-au oferit românilor prezenţi acolo o experienţă unică marca Explore Midnight având-o ca invitată pe Loredana & Agurida Band. Peste 150 de români au cântat alături de Loredana & Agurida Band, care au încins atmosfera de la St. Tropez cu un concert electrizant, artista aflându-se la primul live act la Nikki Beach.

Considerată una dintre cele mai talentate artiste din România, cameleonica Loredana are o colaborare de lungă durată cu brand-ul Finlandia Vodka, realizând împreună numeroase proiecte la nivel local dar şi internaţional, fiind prima artistă română care a urcat pe scena evenimentului global Midnight Sun din 2009 din Finlanda. Tot în acelaşi an, Loredana şi Finlandia Vodka au lansat primul album în englezăal artistei “Sun Dance”, un mix eclectic inspirat de fenomenul global Midnight Sun.

Însa diva nu a venit singură, ci a fost însotiţăde DJ Johnny DaMix şi MC Silviu Andrei, rezidenţii clubului Fratelli, precumşi DJ Sylvain Armand, rezident de altfel la Nikki Beach şi cunoscut pentru show-urile pe care acesta le face la Fratelli, unul dintre acestea fiind la evenimentul de lansare a paginii de Facebook Finlandia Explore Midnight. Printre invitaţii prezenţi la evenimentul exclusivist din St. Tropez s-au numărat Lili Sandu, Maria Marinescu si soţul său, Frank Colin, Codin Maticiuc, fostul patron al FC Naţional, Gino Iorgulescu, împreunăcu soţia, Dan Şucu cu soţia, Horaţiu Nicolau, Anca şi Ion Biriş, Silvana şi Petru Berciu şi alţii.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp