Fabulousbaskets.ro este locul unde găseşti cele mai frumoase coşuri din rachită (P)

2 iunie, 2016
DT  6999 jpeg

image

Fabulous Baskets este un business care îşi propune să păstreze vii tradiţiile şi să promoveze produsele tradiţionale româneşti.

Fabulous Baskets este producător de coşuri tradaţionale din răchită şi cadouri pentru Paşte şi Crăciun. Coşurile din răchită sunt produse în România, după calitatea, standardele, dimensiunile şi designul creat de Fabulous Baskets. Plecând de la modelele tradiţionale care sunt lucrate după metode moştenite din străbuni, Fabulous Baskets a reuşit sa dea viaţă produselor, dezvoltând o gamă de coşuri fabuloase, moderne şi utile.

Plecând de la produsele cu tradiţie în Romania, Fabulous Baskets se adaptează cerinţelor actuale, păstrând în permanenţă ideea de autentic românesc. În cadourile Fabulous Baskets se regăsesc produse unice, handmade, în general produse care nu se găsesc în serii mari.

image

Fetele din spatele brandului Fabulous Baskets sunt cele două surori - Alina Huiban şi Loredana Huiban.

Alina Huiban are o experienţă de peste zece ani în publicitate. “Misiunea sa” este ca Fabulous Baskets să devină un brand cunoscut în toată ţara, dar care să reflecte tradiţia românească.  Acest lucru presupune mai multă aplecare asupra trăsăturilor specifice din România, unde majoritatea lucrurilor tradiţionale sunt echivalentul produselor naturale.

Loredana Huiban are o experienţă de opt ani în field marketing. Loredana găseste mereu produse deosebite pentru conţinutul  cadourilor Fabulous Baskets, cadourile fiind specialitatea sa. Îşi doreşte să creeze un standard în acest domeniu şi în final să transforme Fabulous Baskets într-un concept românesc de valoare.

www.fabulousbaskets.ro este locul unde fiecare persoană din România poate să găsească un produs deosebit, tradiţional românesc pentru ocazii speciale din viaţa sa.

image

Pentru mai multe informaţii:

www.fabulousbaskets.ro

contact@fabulousbaskets.ro