Faimosul star Jack White de la The White Stripes anunţă numele noului claviaturist

30 octombrie, 2014
jack white  white stripes  in premiera in romania   concerte 2014   2015 jpeg

Jack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care îşi respectă în primul rând publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White

Jack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care îşi respectă în primul rând publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White refuză să facă orice fel de compromis care ar putea să diminueze experienţa live a show-urilor sale prin folosirea înregistrărilor.

image

Într-un timp extraordinar de scurt, artistul reuşeşte să îşi continue turneul alături de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluţia sa alături de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizaţi de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance şi Best Rock Album.De altfel, nu este nici prima oară când Jack colaborează cu Fertita, care a făcut, cu câţiva ani în urmă, parte din supergrupul fondat de Jack White şi Brendan Benson numit The Ranconteurs. Fanii care încă nu şi-au achiziţionat bilete pentru show-ul Jack White din România de pe pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul reţelei Eventim sau online pe www.eventim.ro. Evenimentul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment.

image

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg