Familia lui Celine Dion critică filmul inspirat de viaţa ei

26 noiembrie, 2021
3 celine1 jpg jpeg

Fratele şi sora cântăreţei nu sunt mulţumiţi de filmul "Aline", care scoate la suprafaţă lucruri mai puţin ştiute din viaţa artistei.

 Producţia a fost bine primită în Franţa şi urmează să fie lansată şi în Canada.

"Nu recunosc limba, nu îmi recunosc familia, nu recunosc rădăcinile noastre", a declarat Claudette Dion, sora vedetei. Familia solistei are convingerea că unele scene merg "prea departe".

"Mama nu i-a vorbit niciodată aşa lui Rene (soţul lui Celine, n.red.), iar lui Celine nu i-a lipsit niciodată nimic. Părem o bandă de morocănoşi", a adăugat ea.

Celine a fost doborâtă de problemele de sănătate şi şi-a anulat concertele.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte . Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze ", se arată în declaraţie. „Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”.

Cântăreaţa şi-a împărtăşit propriile gânduri despre amânarea spectacolului din Las Vegas. „Am inima zdrobită”, îşi începe Dion declaraţia. „Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg