100 de ani de Vogue! Portrete iconice cu vedete din istoria fashion

8 septembrie, 2015
vogue2 3432349b jpeg

Un secol de stil!

Cea mai cunoscută revistă de fashion din lume aniversează 100 de ani de glamour, printr-o expoziţie cu aproape 300 fotografii iconice ale modelelor care-au apărut în paginile Vogue, care va fi deschisă publicului în februarie.

image

Printre aceste şedinţe foto de-a lungul istoriei, se numără pictoriale controversate, cum a fost cu modelul “heroin chic” Kate Moss din 1993, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Anne Gunning, Gwyneth Paltrow ori David Beckham, dar şi alte staruri ale momentului. Şi unele legende au apărut în paginile Vogue de-a lungul timpului, precum Fred Astaire ori Marlene Dietrich.

image image

Focusul este pe controversele ultimilor 100 de ani de revistă de modă, indiferent că vorbim de supermodele, staruri de cinema, regalităţi sau bărbaţi. Şi fotografii sunt celebraţi astfel.

image

Printre fotografiile iconice cu vedete ale timpurilor se numără şi Christy Turlington, Naomi Campbell, Cindy Crawford, supermodelele anilor ’90 care au revoluţionat moda.

image

“Sunt fotografii minunate şi fiecare dintre ele vor apărea la Galeria Naţională de Portrete, dar sunt şi parte integrală a revistei. Este absolut fascinant să vezi schimbările de stil în ultimele decade, cât şi subiectele care primesc recunoaştere în acest sens, în fiecare decadă”, a declarat editorul-şef al ediţiei britanice Vogue, Alexandra Shulman.

image


Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}