1989 versus 2017. Cher a purtat la Billboard Music Awards un outfit de acum 28 de ani

22 mai, 2017
cher versus jpeg

Duminică, celebra artistă Cher a urcat pe scenă pentru a interpreta câteva dintre hiturile ei, respectiv ”Believe” şi ”If I could turn back time”, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards, care a avut loc în Las Vegas.

Cher a urcat pe scenă la Billboard Music Awards

Surprinzător, artista de 71 de ani a demonstrat că e la fel de tonică şi pozitivă precum a fost în întreaga ei carieră, ţinându-i pe cei din sală în picioare în timpul interpretării sale. Un alt detaliu surprinzător al prezenţei sale la Billboard Music Awards a fost garderoba impresionantă pe care a ales-o pentru acest eveniment.

2017 versus 1989

Astfel, Cher a îmbrăcat, în prima parte a concertului său, un outfit similar cu cel purtat în 1989, lăsându-i pe cei prezenţi muţi de uimire. Da, Cher a îmbrăcat unul dintre outfiturile ei iconice, purtate acum mai bine de 25 de ani, la lansarea hitului ”If i could turn back time”, demonstrând cât de bine poate să arate la cei 71 de ani! Ţinuta reveloare era compusă dintr-un body transparent, încrustat cu mici pietre sclipitoare, o pereche de cizme de piele neagră şi o jachetă de piele.

image image

Ulterior, Cher a îmbrăcat un outfit la fel de excentric, care-in lăsa la vedere sânii, dar şi picioarele bine toniate. Ce să mai, Cher a demonstrat încă o dată că toate acele zvonuri apărute în ultimii ani, cum că ar fi bolnavă grav, sunt doar nişte minciuni sfruntate. Artista de 71 de ani arată cu adevărat spectaculos şi ne demonstrează mereu că vârsta este doar o cifră.

image
image

foto: Getty Images