3 secrete ale apariţiilor impecabile ale vedetelor

24 octombrie, 2019
1 red carpet jpg jpeg

Toate apari┼úiile vedetelor de la Hollywood pe covorul ro┼ču sunt analizate sub lup─â. Multe celebrit─â┼úi au vorbit adeseori despre presiunea pe care o resimt pentru a ar─âta ├«ntr-un anume fel, pentru a se situa ├«n topul celor mai bine ├«mbr─âcate sau pentru a evita momentele st├ónjenitoare care le-ar duce direct pe prima pagina a tabloidelor. Cu toate acestea, rareori se ├«nt├ómpl─â ca o actri┼ú─â sau o c├ónt─ârea┼ú─â s─â gafeze grav ├«n fa┼úa aparatelor de fotografiat.

Dincolo de armata de stili┼čti, cosmeticiene ┼či asisten┼úi personali pe care ├«i au, toate vedetele de la Hollywood au c├óteva secrete care nu numai c─â le ajut─â s─â aib─â o imagine c├ót mai bun─â, dar ├«n multe cazuri le ┼či economisesc timp:

Piele perfect epilat─â tot timpul

Dac─â te-ai ├«ntrebat adeseori cum reu┼česc vedetele s─â aib─â o piele perfect epilat─â, f─âr─â irita┼úii, fire de p─âr crescute pe sub piele sau alte imperfec┼úiuni, atunci trebuie s─â ┼čtii c─â mai toate celebrit─â┼úile au apelat la epilarea definitiv─â. Aceast─â procedur─â nu numai c─â a devenit accesibil─â oricui, dar este foarte eficient─â pe termen lung: scapi de p─ârul nedorit, iar acesta nu mai cre┼čte, singura condi┼úie fiind s─â mergi la ni┼čte ┼čedin┼úe de ├«ntre┼úinere de dou─â ori pe an. O nimica toat─â, dac─â ne g├óndim la c├ót timp, bani ┼či efort investim ├«n epilarea cu cear─â, lame de ras, epilatoare sau benzi cu cear─â rece. Acum g─âse┼čti saloane de epilare definitiv─â cu laser ├«n Bucure┼čti, dar ┼či ├«n ┼úar─â, care te pot sc─âpa pentru totdeauna de p─ârul nedorit, precum ┼či de alte probleme care apar dup─â epilare, precum ├«nro┼čirea pielii, irita┼úiile, firele crescute pe sub piele sau foliculit─â.

Zâmbetul de Hollywood

Z├ómbetul de Hollywood este caracterizat printr-o dantur─â perfect aliniat─â, de un alb imaculat ┼či str─âlucitor, pe care vedetele o afi┼čeaz─â de fiecare dat─â. Ceea ce pu┼úini ┼čtiu este c─â acest z├ómbet perfect nu este rezultatul unor proceduri regulate de albire, ci al aplic─ârii fa┼úetelor dentare pe suprafa┼úa din┼úilor. Aceast─â procedur─â este una destul de costisitoare, mai ales c─â pre┼úul unei singure fa┼úete porne┼čte de la 250 de euro, dar implic─â mult timp ┼či r─âbdare pentru a merge des la un cabinet stomatologic. Vestea bun─â este c─â fa┼úetele pot elimina strung─ârea┼úa, riscul de cariere a din┼úilor, aliniaz─â dantura ┼či ├«i dau acel aspect alb imaculat pe care nu l-ai putea ob┼úine altfel.

Silueta de invidiat

Dac─â ├«nainte acesta era mai degrab─â un subiect tabu, acum tot mai multe vedete au ├«nceput s─â vorbeasc─â despre sacrificiile ┼či eforturile pe care le fac pentru a ar─âta c├ót mai bine. Unele celebrit─â┼úi au pornit un r─âzboi deschis contra edit─ârii pozelor ├«n Photoshop ┼či au ├«nceput s─â publice tot mai multe imagini ├«n care se vede cu ochiul liber c─â nici ele nu au fost ocolite de apari┼úia celulitei sau a vergeturilor.

Cu toate acestea, actri┼úele ┼či c├ónt─âre┼úele ale c─âror siluete le admiri au un program de antrenament cu antrenor personal la sal─â, precum ┼či o alimenta┼úie corect─â, din care lipsesc produsele de tip fast-food, dulciurile ├«n exces ori produsele de patiserie. Nu exist─â o formul─â care s─â func┼úioneze la fel pentru fiecare organism ├«n parte, iar secretul unei siluete de invidiat este mai degrab─â s─â ├«┼úi adaptezi at├ót meniul zilnic, c├ót ┼či programele de antrenament pentru a r─âspunde c├ót mai bine nevoilor corpului t─âu. De exemplu, de┼či scumpe, ┼čedin┼úele cu un antrenor personal te pot ajuta s─â-┼úi creezi o rutin─â potrivit─â organismului t─âu, s─â ├«┼úi dep─â┼če┼čti limitele la antrenamente, dar ┼či s─â te autodisciplinezi c├ónd vine vorba despre a urma o alimenta┼úie f─âr─â excese.

Sursa foto: Pixabay from Pexels



Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg