3 ţinute cu care Carmen Negoiţă a ajuns  în presa internaţională

20 februarie, 2014
carmen negoita lfw 1 jpeg

Cunoscutul fashion blogger a fost singurul din România invitat la zece prezentări de modă ale brandurilor internaţionale din cadrul London Fashion Week, precum John Rocha, Bora Aksu, Mulberry, Orla Kiely sau

Cunoscutul fashion blogger a fost singurul din Rom├ónia invitat la zece prezent─âri de mod─â ale brandurilor interna┼úionale din cadrul London Fashion Week, precum John Rocha, Bora Aksu, Mulberry, Orla Kiely sau David Koma ┼či, ├«n premier─â, la screeningul noii colec┼úii Burberry.

Carmen a fost fotografiat─â de fotoreporterii agen┼úiilor de pres─â interna┼úionale, ap─âr├ónd ├«n publica┼úii precum Washington Post, HarperÔÇÖs Bazaar, Daily Mail sau Vanity Fair. Carmen a atras aten┼úia prin trei outfituri ├«n care a combinat piese vestimentare ale unor branduri de lux internationale cu cele rom├óne┼čti.

Prima ┼úinut─â (foto stanga) a avut o tent─â retro ┼či a inclus fust─â Asos, bluz─â Moschino, accesorizate cu pantofi Moschino, plic Christian Louboutin ┼či p─âl─ârie Gabriela Dumitran.

image

A doua ┼úinut─â a mizat pe un detaliu exotic reprezentat de un turban Gabriela Dumtran, un accesoriu ce a completat outfitul compus din palton alb Burberry, pantofi Sergio Rossi cu blan─â ┼či plic Mihaela Gl─âvan.

image

A treia ┼úinut─â a fost compus─â din fust─â Burberry, palton Zara, pantofi Stella McCartney, m─ânu┼či Sermoneta Gloves ┼či un colier handmade achizi┼úionat la un t├órg de profil.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg