5 accesorii care nu trebuie să-ţi lipsească din dressing

2 februarie, 2021
3 accesorii dressing jpg jpeg

Pentru a avea mereu un look impecabil şi un stil personal inconfundabil este important să ştii cum să te foloseşti de accesorii.

Ele sunt mici detalii care contribuie la creionarea ţinutelor şi, folosite în mod inteligent, te vor ajuta întodeauna să fii o apariţie care întoarce privirile. Pentru aceasta, ţi-am pregătit un top al accesoriilor obligatorii în garderoba ta de bază.

O bijuterie din aur, strategic amplasată la ţinuta ta, poate să confere un extra impact apariţiei tale. Brăţara din aur, discretă sau de tip "statement", are caracterul de a fi atemporală. Ea va fi potrivită pentru orice ţinută şi în orice situaţie, aşa că nu ezita să îţi procuri una care să fie pe gustul tău şi clasică. Nu-ţi face griji, va fi la modă şi în următorii ani şi dacă o vei purta cu stil, îţi va conferi un plus de feminitate. Iată şi un ghid complet cu reguli despre cum să porţi o brăţară, pe ce mână şi cum să o asortezi cu celelalte bijuterii.

Indiferent de sezon, eşarfa va conferi un aer chic ţinutei tale. Pe timpul verii şi a primăverii, poţi accesoriza ţinuta cu o eşarfă dintr-un material subţire şi delicat, precum mătasea. Mergi pe culori intense şi raportează-te la nuanţa tenului şi a ochilor. Dacă este un sezon rece, o eşarfă din caşmir te va încălzi şi îţi va asigura plusul de eleganţă. Însă nu aplica o eşarfă din lână la o haină cu un guler mare, păstrează un echilibru între cele două obiecte vestimentare.

Odată ce te vei obişnui cu el vei constata că ceasul este un accesoriu de care nu te poţi despărţi. Îţi va plăcea să-l porţi şi datorită practicalităţii lui, dar şi datorită aerului stylish pe care acesta îl va da ţinutei tale. Atenţie, însă, ceasul nu se potriveşte cu o ţinută elegantă de seară. Urmăreşte să-l porţi la ţinutele casual, office sau bussines. Alege un ceas care să-ţi placă şi să fie în acord cu stilul tău.

La prima vedere ai spune că acest accesoriu nu ar fi necesar, însă te asigurăm că el conferă look-ului tău un aspect personalizat. Fie că este o curea subţire sau una mai lată, prin ea transmiţi că ai depus un extra efort pentru a-ţi desăvârşi ţinuta. Un look office va părea şi mai profesionist cu o curea, iar la o pereche de jeans vei aduce un plus de culoare imaginii de ansamblu. Creează-ţi o colecţie personală de modele de curele de diferite dimensiuni, astfel încât, să poţi jongla cu ele în orice situaţie.  

Poşeta este un simbol al feminităţii, iar astăzi o poţi găsi sub diferite forme, culori şi dimensiuni. Cel mai important este să ai o geantă de calitate, din piele naturală, care să te ajute să o porţi la aproape orice ţinută. De altfel, te poţi relaxa în legătură cu regula de a asorta geanta cu pantofii, trendurile fashion au devenit mult mai libere. În schimb, urmăreşte să creezi un contrast între aceste două accesorii. Pentru un plus de inspiraţie despre cum să îţi asortezi îmbrăcămintea cu accesoriile poţi consulta şi site-ului faze.ca.

Lista accesoriilor poate continua cu o pereche de ochelari de soare, un ruj roşu, cercei, coliere, inele sau pantofi. În funcţie de stilul tău personal poţi face o selecţie a accesoriilor prin care îţi poţi exprima personalitatea.

Sursa foto: unsplash.com

Articolul conţine elemente publicitare.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg