5 ţinute într-o singură zi. Uite cât de stylish e Selena Gomez!

6 iunie, 2017
selena gomez jpeg

Cam aşa arată o zi din viaţa ei! Multe evenimente oficiale, invitaţii în emisiuni pentru a-şi promova cel mai recent proiect muzical, ieşiri cu prietenii, întâlniri de afaceri, etc., la care trebuie să se prezinte în cea mai bună formă a sa. Şi, spunem noi, îi reuşeşte!

foto: Splash

Ieri, de exemplu, cântăreaţa de 24 de ani a făcut un ”maraton” al ţinutelor, etalând nu mai puţin de 5 outfituri diferite, la evenimentele la care a luat parte, demonstrând că are un stil vestimentar cameleonic. Haideţi să le vedem şi noi!

Mai întâi, a purtat o rochie albastră, cu un croi futuristic, care i-a lăsat la vedere picioarele bine tonifiate. Rochia semnată de Jacquemus a îmbrăcat-o la prima oră a dimineţii, când s-a îndreptat spre o întâlnire de afaceri.

Ţinuta nr. 1

După aceea, a schimbat rochia albastră cu una orange, lungă, şi cu crăpătură pe picior, pentru invitaţia la emisiunea ”Elvis Duran Z100 Morning Show”.

Ţinuta nr. 2

Pentru cea de-a treia ţinută din zi a optat pentru un outfit mai casual, pe care l-a accesorizat cu o pereche de ochelari oversized şi sandale înalte, cu toc transparent.

Ţinuta nr. 3

Al patrulea outfit a fost şi cel mai excentric, Selena apărând într-o salopetă roz, care avea un imprimeu cu pisici. A potrivit acestei ţinute o pereche de sandale argintii, la fel de înalte precum şi cele purtate anterior.

Ţinuta nr. 4

Ultima ţinută din zi a fost compusă dintr-o rochie cu un croi inedit, la care a asortat sandalele negre din prima parte a zilei. Selena şi-a păstrat look-ul „curat„ la această apariţie, alegând să nu poarte bijuterii sau alte accesorii.

Ţinuta nr. 5

Care e ţinuta voastră favorită? A noastră e nr. 1!Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg