A început săptămâna modei de la Milano

23 februarie, 2012
rtr2y9ck jpeg

Deşi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare venirea primăverii, designerii au dat startul prezentărilor celor mai noi colecţii vestimentare, care vor fi vedetele sezonului rece 2012-2013.

Deşi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare venirea primăverii, designerii au dat startul prezentărilor celor mai noi colecţii vestimentare, care vor fi vedetele sezonului rece 2012-2013.

Nici măcar nu s-a topit zăpada din această iarnă, că marii creatori de modă ai lumii se gândesc la ce trebuie să purtăm în viitorul sezon rece. Colecţiile toamnă-iarnă sunt astfel tema principală a săptămânei modei de la Milano. Casa de modă Gucci şi designerul britanic John Richmond au deschis faimosul show.

image

Creatoarea Frida Giannini de la Gucci a pus accentul pe eleganţă prin colecţia sa toamnă-iarnă 2012. Designerul a ales pentru creaţiile sale materialele cu imprimeuri florale. Pantalonii de piele au fost asortaţi cu cizmele din piele de crocodil, iar rochiile au fost croite pentru a scoate în evidenţă silueta.

vezi aici colecţia Gucci

Pentru ţinutele de seară, Giannini a optat pentru rochii negre, care exprimă senzualitate şi dau un aer de romantism. Iar rochiile largi, din catifea verde, creează senzaţia de confort.

Catifeaua neagră este preferata designerului

. Britanicul nu a neglijat însă nici albul sau griul în colecţia prezentată la Milano. Rochiile cu tăietură geometrică au fost asortate cu jachete lejere şi cu pantofi şi cizme din piele neagră, cu toc înalt.

72 de designeri italieni şi străini îşi prezintă creaţiile la săptămâna modei de la Milano. Cel care va încheia spectacolul va fi creatorul Giorgio Armani, cu o colecţie pe care o va dezvălui publicului luni.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg