Ada Galeş, Raluca Aprodu şi Alexandra Poiană au devenit Golden Girls!

6 martie, 2018
Ada Gales si Raluca Aprodu jpeg

Tinerele actriţe au probat hainele înmuiate în “aur lichid”, create de designerul Ina Isbăşescu.

Ada Galeş şi Raluca Aprodu

Seara de 1 martie a dezgheţat atmosfera din Capitală prin party-ul prilejuit de PopUp Store-ul Inais by Simiz. Spaţiul minimalist al Maison 13 s-a transformat într-unul strălucitor prin prezentarea colecţiilor de haine, propuse de designerul Ina Isbăsescu şi fabrică Simiz Fashion.

Actriţele ​Ada GaleşRaluca AproduAlexandra Poiană şi prezentatoarea de televiziune Camelia Bălţoi (Digi 24), Ana Georgescu, Master Trainer Zumba, jurnalişti, bloggeri, influenceri şi alţi invitaţi au luat contact cu spiritul “glowing” al brand-ului.

Invitaţii s-au bucurat de atmosfera selenară a locului, ce a evocat călătoriile în spaţiu şi stilul astronauţilor, printr-un pahar de vin, ritmuri brit rock-pop şi preparate culinare de la Cerdacul Coteşti.

Inais by Simiz (www.inais.ro) propune haine matlasate, aurii sau argintii, jachete şi fuste din piele, înmuiate în “aur lichid”, cămăşi cu o tuşă flashy, jachete de iarnă cu croieli atipice, îmbogăţite cu detalii metalizate, rochii peliculizate, bomber jacket cu "flori de mină" stilizate, tridimensionale.

Inais by Simiz încurajează femeile să se îmbrace autentic şi personal, să folosească produse comode şi prietenoase, dar în acelaşi timp calitative şi elegante. Colecţiile se bazează pe reinterpretarea denimului prin tratamente specifice, dar conţin şi haine din alte materiale decât denim, precum lână, piele, bumbac, matlaseuri, materiale peliculizate, fiind o fuziune între creativitate, tehnologie avansată, clasic şi modern, vechi şi nou.

Designerul 

 a studiat arhitectura, a fost stilist la una dintre cele mai importante televiziuni din România, iar acum crează costume pentru spoturi publicitare internaţionale. 

 este una dintre cele mai mari fabrici de textile din România, cu o experienţă de peste 20 de ani în industria textilelor, având în portofoliu branduri internaţionale.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp