Adela Popescu, imaginea noii colecţii PNK

20 noiembrie, 2014
adela   pnk7 jpeg

Actriţa Adela Popescu este imaginea celei mai recente colecţii PNK Casual care se lansează astăzi pe noul magazin online al vedetei. Vedeta pune în evidenţă colecţia capsula PNK Forward care se individualizează prin liniile minimalist

Actriţa Adela Popescu este imaginea celei mai recente colecţii PNK Casual care se lansează astăzi pe noul magazin online al vedetei. Vedeta pune în evidenţă colecţia capsula PNK Forward care se individualizează prin liniile minimaliste, decupajele dramatice, dar şi texturile îndrăzneţe, inspirate de modul de viaţă al Adelei Popescu, iar emblema, cifra 8, vorbeşte despre cele mai importante momente din viaţa ei.

“Eu sunt născută pe 8 octombrie, Radu la fel şi întotdeauna în jurul acestei date mi se întâmplau lucruri frumoase. Am talismane şi bijuterii cu cifra 8, iar mama de când mi-a atras atentia ca 8 intors este un superb infinit aducător de noroc, nici că m-am mai despărţit de el. Mă bucur să ştiu că am inspirat această noua linie, sper ca mood-ul comun creat între mine şi această colecţie să fie pe placul persoanelor young, fresh, stylish”, spune Adela Popescu.

image

Colecţia PNK Forward abordează un stil chic-urban inovator: elemente practice, culori ermetice precum griul perlat, negrul intens, mat sau lucios/peliculizat şi albul imaculat, texturi precum dantelă cu decupaje techno, stofă de lâna şi jerseul ripsat.

image

“Adela este fără doar şi poate un artist-model pentru generaţia actuală de tineri “cool”, astfel încât colaborarea noastra în colectia PNK Forward vine ca o consecinta fireasca a unei idei mai vechi pe care o aveam, aceea de a crea îmbracaminte adaptată unui stil de viaţă urban-chic”, spune Georgiana Curuia (PNK Casual).

image

“Am fost fascinată de ţinutele PNK Casual încă de la început, originalitatea lor fiind unul dintre principalele motive pentru care am ales să colaborăm: în colectia PNK Forward mă regăsesc în totalitate şi mă bucur să împart cu toţi tinerii acest sentiment plăcut”, adaugă Adela Popescu.

Colectia PNK Forward este disponibila începând de astazi pe http://www.adelapopescu.eu/online-shop/ si in magazinul flagship PNK Casual.Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg