Adidași respirabili pentru copii – ce trebuie să știi înainte de achiziționare

24 mai, 2023

În timpul sezonului cald, cea mai potrivită încălțăminte pentru copii sunt adidașii realizați din materiale respirabile.

adidasi pentru copii jpg

În general, cele mai multe modele de adidași copii sunt fabricați conform unor standarde foarte stricte, care iau în considerare dezvoltarea corectă a piciorului copilului. Spre deosebire de sandale care pot expune copilul la alunecare atunci când aleargă sau sare, adidașii sunt foarte siguri, oferind amortizare, susținere și stabilitate. În timpul verii, este recomandat să optați pentru adidași cu proprietăți respirabile, care absorb umezeala, permit aerului să circule, previn mirosul neplăcut și care se curăță și se usucă cu ușurință.

Adidași copii cu proprietăți respirabile – ce modele sunt cele mai recomandate?

Din categoria adidașilor de copii care sunt realizați din materiale respirabile fac parte tenișii din pânză canvas sau din bumbac, sneakers din piele naturală, adidași din piele întoarsă, dar și slip-on și adidași din plasă. Fiecare pereche de adidași copii prezintă avantajele sale, motiv pentru care au dobândit o mare popularitate în rândul copiilor și părinților. Pantofii sport slip-on sunt foarte apreciați, deoarece copiii se pot încălța și descălța cu mare ușurință, ceea ce este foarte util în perioada în care copiii trebuie să învețe să fie independenți.

Tenișii din pânză sunt populari, deoarece sunt ușori, au talpă din cauciuc anti-aderentă și permit copilului să își exprime personalitatea. Adidașii sunt poate cea mai populară încălțăminte pentru copii deoarece sunt durabili, rezistenți și versatili. Copilul poate purta adidași atât la piese vestimentare de zi cu zi, cum ar fi pantaloni, blugi, rochii sau fuste, dar și la ținute sportive. Cert este că adidașii de copii, asemeni adidașilor de adulți, nu se mai rezumă doar la ținute sportive, ci pot fi purtați la o varietate de piese vestimentare și la o diversitate de ocazii.

Dacă preferați materialele respirabile, care se spală și se usucă cu ușurință, atunci optați pentru adidași din plasă. O altă opțiune excelentă sunt tenișii din pânză cu închidere cu șireturi sau cu velcro. Pielea întoarsă este ușor mai pretențioasă, așa că rezervați adidașii din piele întoarsă pentru activități mai puțin solicitante. Adidașii din piele naturală sunt deosebit de durabili și rezistenți, dar se pretează mai bine la schimbarea sezonului. Este bine de avut o pereche de adidași din piele naturală pentru perioada de trecere de la toamnă la iarnă și de la primăvară la vară. 

adidasi copii jpg

Cum puteți alege perechea potrivită de adidași copii?

Cei mai mulți părinți consideră că este dificil să cumpere pantofi pentru copii. Pe de o parte, pantofii trebuie să asigure aderență solidă, să împiedice alunecarea, să protejeze picioarele copilului de pericole, dar pe de altă parte, trebuie să se potrivească perfect, ceea ce poate fi anevoios, dat fiind că cei mici sunt în continuă creștere.

Unele modele de adidași se potrivesc mai bine copiilor cu picioare late, în timp ce alte modele sunt destinate copiilor cu picioare mai înguste. La alegerea adidașilor de copii, foarte mult contează tipul de talpă, materialele din care sunt realizate talpa exterioară și talpa intermediară, tipul branțului, modalitatea de închidere și, desigur, materialele. Între degetele copilului și vârful adidasului ar trebui să existe un spațiu liber de 1-1,5 cm. De îndată ce degetele par să atingă vârful adidasului, este timpul să treceți la o altă mărime.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg