Adidaşii - cum îi selectezi pentru ţinute urbane inspirate?

20 ianuarie, 2021
4 ok1 jpg jpeg

Dacă vorbim de ţinute urbane, cu siguranţă spunem outfituri moderne, outfituri lejere, ţinute originale care asigură libertate maximă de mişcare. Trebuie să recunoaştem că blugii, hanoracele, tricourile, cămăşile din in şi adidaşii sunt articole.

Dacă vorbim de ţinute urbane, cu siguranţă spunem outfituri moderne, outfituri lejere, ţinute originale care asigură libertate maximă de mişcare. de bază nelipsite din garderobele urbane.

Trebuie să recunoaştem că blugii, hanoracele, tricourile, cămăşile din in şi adidaşii sunt articole de bază nelipsite din garderobele urbane. Pentru a beneficia de toate avantajele furnizate de articolele specifice stilului stradal este important să se acorde atenţie tuturor detaliilor legate de calitate, materiale, finisaje, dimensiuni. Totuşi, sunt multe aspecte de amintit, aşa că ne ne-am propus să ne canalizăm atenţia asupra încălţămintei, mai exact asupra adidaşilor. În rândurile următoare poţi descoperi cum selectezi adidaşii pentru a crea ţinute urbane originale.

Alege adidaşi ergonomici

Cu siguranţa când spui adidaşi, nu te mai gândeşti doar la adidaşi Puma sau la cei deja consacraţi folosiţi pentru  alergare. Totuşi indiferent de marcă, de materiale sau destinaţie, adidaşii păstrează ergonomia caracteristică, iar acesta este motivul pentru care sunt atât de populari, motivul pentru care au devenit piese emblematice pentru ţinutele urbane.

O pereche de adidaşi ergonomici încalţă piciorul perfect, susţine glezna, iar pantofii sport se simt bine în timpul purtării indiferent cât timp petreci încălţat şi au tehnologie specială care permite buna ventilare a piciorului. 

2 ok3 jpg jpeg

Selectează încălţăminte sport cu aspect minimalism dacă vrei versatilitate

Dacă vrei să creezi ţinute urbane inspirate este clar că trebuie să te orientezi către sneakerşi cu design modern. Poţi selecta pantofi cu aspect minimalist dacă doreşti să beneficiezi şi de un plus de versatilitate. După cum ştii, adidaşii au devenit atât de populari încât sunt acceptaţi -  ce este drept  în anumite condiţii  - la desăvârşirea ţintelor semiformale, deci pot fi purtaţi la întâlniri de afaceri. Pentru a beneficia de avantajele acestor piese este important să selectezi adidaşi într-o singură culoare, de preferat negri sau albi. Poţi selecta adidaşi Adidas - sunt minimalişti, fără inserţii numeroase, fără şireturi colorate. Aşa vei putea să îi foloseşti şi la ţinute cu pantaloni din piele, vestă şi cămaşă, dar şi la outfituri cu blugi şi tricou simplu. 

Poartă adidaşi cu inserţii colorate pentru un vibe casual

Când iubeşti energia conferintă de inserţii, şireturi colorate şi detalii deosebite trebuie să dai mai multă atenţie adidaşilor bogaţi în decoraţiuni. Numeroşi producători şi-au adaptat produsele şi au venit cu soluţii captivante pentru cei ce îndrăgesc energia furnizată de decoraţiuni. Inserţiile metalice, tălpile ornate cu gliter ori şireturile în nuanţe fluorescente sunt câteva dintre detaliile care conferă originalitate ţinutelor. Îi poţi purta cu pantaloni cu tur jos şi hanorace cu glugă, cu veste subţiri sau cu geci supradimensionate. Indiferent de modul în care alegi să îi porţi, vei beneficia de un look vibrant.

1 ok2 jpg jpeg

Poartă brandul pe care îl preferi

Trebuie să recunoşti - când vine vorba de preferinţe, lucrurile sunt destul de sensibile. Mulţi îndrăgesc minimalismul pantofilor Adidas şi Sprandi, alţii iubesc confortul furnizat de adidaşii New Balance şi  Skechers, sunt şi persoane care se bucura de simplitatea adidaşilor urbani Reebok şi Puma.  Indiferent de preferinţele personale, în magazinul online CCC descoperi piese potrivite stilului tău. Ai mai aproape adidaşii şi pantofii sport concepuţi pentru a pune în valoare ţinutele urbane autentice pe care le iubeşti. Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg