Alb & Negru pe covorul roșu: vedete în ținute monocrome la gala TIME 100!

Deși dresscode-ul nu a impus ținuta black tie și în ciuda copacilor înfloriți care ne încântă vizual, celebritățile au avut lipsă de inspirație și au preferat ținutele albe și negre. Desigur, nu înseamnă că aparițiile lor au fost prost alese sau lipsite de eleganță, din contră, multe dintre ele au frapat prin bun gust.

Gala anuală TIME 100, care a celebrat topul celor mai influente o sută de personalități ale anului, a reunit laolaltă mari nume ale showbizului în New York, care au mizat, cum spuneam pe culoarea, sau mai bine zis non-culoarea supremă: negrul. Avem dovezi în acest sens!

Kim Kardashian a optat pentru cea mai seducătoare rochie a serii, o creație dramatică semnată de Sophie Theallet, cu decolteu adânc. O alegere curajoasă, tipic pentru starletă.

Naomi Campbell a ales o rochie albă simplă, dar de efect – efectul Marilyn Monroe! – care să-i scoată în evidență tonul pielii și feminitatea. Nu a lipsit decolteul abisal și capa de blană. 

Julianne Moore ar fi arătat senzațional într-o rochie colorată, căci negrul o îmbătrânește foarte mult. Deși rochia este superbă și cu un model modern și interesant, actrița nu a fost în cea mai bună lumină. 

Schioara Lindsey Vonn a atras toate privirile cu rochia sa albă, tip sirenă, cu o trenă scurtă. Blonda, iubita lui Tiger Woods, a fost una din atracțiile serii, dând clasă celorlalte vedete.

Modelul de 22 de ani, Karlie Kloss, a ales tot o rochie neagră, simplă, dar foarte potrivită pentru constituția ei. Înaltă și subțire, modelul a conferit farmec covorului roșu. 

Padma Lakshmi a optat pentru alb, tot pentru a-i pune în valoare tenul măsliniu, dar cu o creație mai modernă și mai relaxată decât celelalte vedete prezente la gala TIME. Poate ar fi mers accesorizată mai potrivit pentru un asemenea eveniment important.

Julianna Margulies, starul serialului The Good Wife, a preferat tot sobrul negru, dar din fericire l-a purtat drept salopetă. Foarte inspirată! 

FOTO PHOTOLAND/WENN, HEPTA

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA