Alb sau negru: ce rochie o prinde mai bine pe Dakota Johnson, actriţa din “50 Shades of Grey”?

13 februarie, 2015
dakota johnson rochie nagra jpeg

Dakota a mizat pe un joc de non-culori: dacă la prima premieră a preferat negrul, la a doua a preferat albul. Şi nici nu ştim cum îi stă mai bine!

Cu mult-aşteptata premieră a filmului erotic, adaptare după romanul lui E.L.James, astăzi, toate privirile sunt pe Jamie Dornan şi pe Dakota Johnson. Mai ales că aceştia continuă să-şi promoveze filmul de câteva zile, atât la Berlin, cât şi la Londra şi în alte oraşe.

Iar pentru un asemenea eveniment emoţionant, faţă în faţă cu criticii, actorii s-au asigurat că se îmbracă la 4 ace. De Jamie, nici nu avem ce să mai comentăm, chipeşul irlandez de 32 de ani şi-a tuns barba şi şi-a luat cel mai bun costum, perfect accesorizat pentru un gentleman, atât la Berlin, cât şi-n Londra. Iar Dakota a mizat pe un joc de non-culori: dacă la prima premieră a preferat negrul, la a doua a preferat albul. Şi nici nu ştim cum îi stă mai bine!

Rochia neagră, lungă, semnată Dior, purtată la Berlin cu un lanţ pe gât cu diamante, i-a asigurat o imagine distinsă, simplă, dar de efect, pentru premieră. Deşi ţinuta pare prea fadă, tăietura lungă pe picior o scoate din anonimat, la fel ca şi machiajul statement al buzelor.

image

Rochia albă cu decolteu abisal şi cusături argintii, semnată Saint Laurent, a transformat-o pe actriţa de 25 de ani într-o zeiţă plină de feminitate şi putere de seducţie, iar lipsa bijuteriilor şi machiajul buzelor pe care le exploatează de fiecare dată i-a conferit destulă eleganţă ieşită din tipare.

image

Care vi se pare mai frumoasă?

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg
carte1 jpg
gradi jpg