Albă ca Zăpada. Naomi Campbell, apariţie într-o rochie semitransparentă la o gală

26 martie, 2017
Naomi Campbell Hong Kong Gala 2017   Red Carpet jpeg

Este unul dintre cele mai faimoase supermodele din lume, dar nu a  fost niciodată prea timidă să-şi facă apariţia pe la evenimentele de aventurgură, îmbrăcată în ţinute cât mai sexy sau extravagante. Aşa că Naomi Campbell a surprins din nou sămbătă seara, într-o rochie semitransparentă albă, marca Ralph & Russo, fără sutien şi cu bikini la vedere, completată de o capă impresionantă.

image

Bineînţeles că rochia a lăsat la vedere mai mult decât poate modelul de 46 de ani se aştepta, fiind foarte vizibil că Naomi a renunţat la sutien, dar nu şi la lenjeria intimă, care a fost sesizată în lumina fotografilor.

image

Albă ca Zăpada, din cap până în picioare, modelul de culoare a purtat rochia preţioasă până la glezne asortată cu pantofi albi, geantă albă şi o capă până în podea cu detalii din pene. Părul l-a avut prins foarte puţin la spate, tocmai pentru a-i evidenţia trăsăturile feţei, dar şi pentru a scoate în evidenţă cerceii lungi cu pietre preţioase. Verdict -Naomi Campbell a fost super glamour la gala Hong Kong amfAR din Hong Kong.

Foto: Getty Images