Amal Clooney, în furou pe stradă!

14 iulie, 2016
amal clooney png

Zilele acestea de vară sunt idilice pentru Amal şi George Clooney, care de ceva timp sunt în Italia, la reşedinţa lor de lângă lacul Como. Cei doi au fost gazda actorului Bill Murray, dar şi a familiilor lor, în ultima săptămână.

Amal a purtat o rochie de mătase, ce semăna cu un furou.

Tot cu familia lor i-au surprins şi paparazzi, luni, pe când au decis să ia masa în oraş. Ceea a atras atenţia, însă, a fost apariţia soţiei lui George Clooney. Amal (38) a ales să poarte la această cină târzie o ţinută ce ducea mult a... furou.

Desigur, Amal este o femeie sexy, iar acel furou a oferit fix această imagine, însă mulţi fani internauţi s-au grăbit să-i critice ţinuta avocatei, pe motiv că este prea de... budoar!

Ei bine, puţini sunt cei care ştiu că rochia din mătase purtată de Amal aparţine, de fapt, casei de modă Dolce & Gabbana şi că e la mare căutare acum, deci nici vorbă de vreo neglijenţă din partea soţiei actorului hollywoodian.

Una peste alta, George părea extrem de mândru că la braţul lui se află soţia lui, Amal, despre care întotdeauna are numai vorbe de bine.

În alte fotografii surprinse de paparazzi, cei doi apar într-un grup mare de oameni, alături de actorul Bill Murray şi familia acestuia, dar şi de rudele lor. O seară de pomină, aşadar!Recente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}