Ambasadoarea Franţei în România poartă haine create de un designer român consacrat

25 iulie, 2022

Vine din patria haute-couture-ului, dar a găsit aici un designer al cărui stil şic a cucerit-o. Despre cine este vorba?

Laurence Auer rochie neagra Claudia Castrase (1) jpg

Şi românii pot cuceri Parisul! Cel puţin, aceasta este senzaţia pe care ne-o dă avântul pe care l-a luat moda românească, nelipsită din cadrul evenimentelor Paris Fashion Week şi care pătrunde, încet, încet, şi în garderoba franţuzoaicelor - femei cu un stil exemplar, simplu, dar şic, aparent efortless, dar studiat.

Şi uite cum, din peisajul designerilor români, ambasadoarea Franţei la Bucureşti, doamna Laurence Auer, a ales să poarte haine create de Claudia Castrase.

Laurence Auer rochie alba Claudia Castrase jpg

Cunoscută pentru stilul său foarte clean, minimal, cu mult alb şi negru, dar şi nuanţe solide, în compoziţii colour block, Claudia Castrase a fost onorată să vadă câteva piesele de-ale sale purtate de Laurence Auer în ocazii importante: la primirea lui Emmanuel Macron în România, când a purtat o cămaşă albă din colecţia "White Forward"; la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, unde a animat un deux-piece alb cu un top orange de la Claudia Castrase; de Ziua Franţei, când a optat pentru o rochie albă, în ton cu eticheta diplomatică; ori la Festivalul Filmului Francez, unde a fost foarte stylish în rochia neagră dintr-o colecţie anterioară a designerului român.

Mai mult, Claudia Castrase şi-a prezentat creaţiile chiar în incinta Ambasadei Franţei. "Am prezentat noua colecţie “White forward“, cu şase cămăşi albe din bumbac organic, însoţită de o colecţie capsulă “Little black dress”".

Cu o pregătire în pictură și arte vizuale, Claudia Castrase a studiat design vestimentar la Universitatea de Arte din București. Încă de la prima sa colecție din 2007, ea îmbină concepte abstracte cu elemente de design într-un stil personal bine definit. Semnele ei distinctive sunt liniile minimaliste, pure, de o geometrie perfectă și o eleganță subtilă, atemporală.

"Clienta ideală este cea care îmi apreciază creațiile, se identifică cu stilul meu și ajunge să rămână fidelă brandului pe termen lung", spunea ea într-un interviu pentru A-list.

Şi, cu siguranţă, doamna Laurence Auer, al cărei stil e unul şic-formal, impus de funcţia sa de ambasador, va mai bifa apariţii publice în ţinute semnate Claudia Castrase.

FOTO: claudiacastrase.com, pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg