Amber Heard şi Johnny Depp, cuplul şic al festivalurilor de film: vezi apariţiile lor!

14 septembrie, 2015
amber si depp GettyImages 486487584 jpeg

Este unul dintre cele mai adorate şi invidiate cupluri celebre din lumea filmului, care surprinde plăcut de fiecare dată când îşi face apariţia pe covorul roşu. Cei doi actori, între care există o diferenţă de vârstă de 23 de ani, s-căsătoriţi pe 3 februarie, anul acesta, sunt sex-simboluri ale momentului, iar apariţia lor împreună la festivalurile de film au efect dublu!

image

Starul de 52 de ani îşi continuă seria de apariţii neconvenţionale în lumina reflectoarelor, după Festivalul de la Veneţia, la Toronto, tot alături de superba lui soţie, Amber Heard, deja consacrată drept o actriţă mereu ravisantă şi seducătoare.  Cei doi pot fi deja numiţi cuplul care defineşte glamourul Hollywoodian, prins între excentricitate şi eleganţă.

Johnny Depp şi soţia lui de 29 de ani a apărut în weekend pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Toronto la premiera “The Danish Girl”, pozând foarte mândri şi îndrăgostiţi ca întotdeauna. Amber a strălucit într-o rochie în nuanţe aurii-cenuşii, cu detalii metalice, o imagine foarte feminină, senzuală şi delicată în acelaşi timp, redând până în cele mai mici detalii parfumul vechiului Hollywood. Rochia este semnată de Elie Saab.

image

Pe de altă parte, excentricul Depp a preferat clasicele sale accesorii, pălăria fedora şi lanţurile la gât, cât şi un costum old school, în nuanţe maron, în ton cu rochia soţiei sale. Observăm că actorul nostru preferat s-a cam îngrăşat în ultima vreme, însă ne bucurăm să-l găsim bine sănătos şi fericit cu Amber!

image

Pe 5 septembrie, tot o apariţie distinsă şi care a arătat din nou dragostea puternică dintre cei doi ne-a impresionat frumos, de data aceasta la Veneţia, la premiera “The Danish Girl”. Amber a purtat o fabuloasă creaţie cu model floral, semnată Alexander McQueen, în timp ce soţul ei a purtat un smoching elegant, precum un dandy veritabil.

image

Iar cu o zi înainte, pe 4 septembrie, Amber şi Johnny s-au prezentat tot la Veneţia la premiera “Black Mass”, în care joacă starul de 52 de ani, cu un look mult mai elegant şi mai sobru, clasic – actriţa într-o rochie neagră, simbol al rafinamentului clasic, iar Depp într-un smoching bleumarin.

image

Care apariţie v-a plăcut mai mult?

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png