Andreea Marin îşi lansează propria colecţie de genţi şi pantofi

12 iunie, 2015
andreea marin pantofi jpeg

Pe modelul deja consacrat al Andreei Raicu, fosta prezentatoare de televiziune vrea să se lanseze şi ea în modă cu o linie personală de încălţăminte şi de marochinărie, care să-i reflecte stilul.

Pe modelul deja consacrat al Andreei Raicu, fosta prezentatoare de televiziune vrea să se lanseze şi ea în modă cu o linie personală de încălţăminte şi de marochinărie, care să-i reflecte stilul.

Andreea Marin a trecut de la televiziune la campanii sociale şi apoi la business-ul cu preparate bio de detoxifiere, înregistrând succes după succes. Mai nou, ea îşi doreşte să-şi lanseze propria colecţie de genţi şi pantofi.

Ideea i-a venit după ce o creatoare de modă i-a făcut pantofi pe gustul ei, iar vedeta s-a gândit să le ofere o semnătură.

image

„Este o linie de genţi şi pantofi făcuţi după plăcerea mea, după calapodul care mi se potriveşte cel mai bine. Stând mult în picioare, mi-am dorit şi comoditate, chiar dacă vorbim de tocuri înalte. Am realizat, anul trecut, o astfel de pereche pentru mine, împreună cu creatoarea Ana Kaloni, după gustul şi dorinţele mele, şi am fost des întrebată de unde am acele încălţări, care atunci nu purtau nicio semnătura. Astfel, m-am gândit că merită să pun în practică această idee“, a mărturisit Andreea pentru cei de la ziarulring.ro.

Evenimentul de lansare va avea loc într-un cadru restrâns.

„Va fi un altfel de eveniment, cu uşile închise, mai degrabă o expunere a produselor principale din colecţie în faţa unor doamne şi domnişoare care îmi vor spune părerea lor. Dacă văd că reacţiile sunt încurajatoare, voi continua“, a mai spus Andreea Marin.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG