Andreea Raicu te învaţă cum să alegi fusta ideală în funcţie de siluetă

17 martie, 2016
fuste cu talia inalta 382x570 jpeg

Pentru fiecare siluetă, există un model de fustă care pune în valoare corpul. Uite la ce trebuie să fii atentă.

image

Există piese feminine care te ajută să-ţi sculptezi silueta, să pari mai supla şi mai sexy. Preferatele Andreei Raicu din acest an sunt noile modele de fuste cu tale înaltă. Şi asta pentru că talia înaltă te subţiază şi dă impresia că ai picioare mai lungi, indiferent dacă e mini, midi, petrecute, evazate sau cloş.

Tocmai de aceea, Andreea Raicu a introdus-o în colecţia sa, sub forma unei fuste mini cu croială în A – avantajoasă multor siluete, e serioasă, dar şi sexy datorită despicăturii şic pe un picior. Iar, pentru un efect maxim, Andreea îţi recomandă să o porţi cu pantofi cu toc.

Cele cu silueta voluptoasă sunt avantajate de fuste care urmăresc linia corpului: fustele creion sau fustele petrecute, mai ales cele în culori închise, precum negru, bleumarin, burgund sau verde închis. De efect sunt şi mixurile cromatice. În mod excepţional, se poate opta pentru o fustă albă creion, dacă materialul este suficient de stretch, iar în zona şoldurilor este inserat un material sau un print geometric într-o nuanţă închise care creează un efect optic de subţiere.

image

Fusta creion cu talie înaltă e piesa de bază şi pentru femeile înalte şi suple. Cu diferenţa că cele cu o asemenea siluetă pot alege şi modele peste genunchi. La fel, ele pot purta şi fuste cloş (care poţi fi alese chiar şi din materiale mai ample şi rigide), care nu pot fi purtate cu aceeaşi naturaleţe de celelalte siluete.

image

Femeile minione pot purta cele mai înalte tocuri, oriunde, oricând! Pentru ele funcţionează cel mai bine fustele mini cloş şi fustele trapez scurte, ca cele din denim, care revin în trend primăvara aceasta.

image


Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg