Replica designerului care creat ținuta lui Carmen Iohannis la funeraliile regale, după criticile acide ale lui Cătălin Botezatu

26 septembrie, 2022
carmen1edit jpg

Doamna Carmen Iohannis ține primele pagini ale rubricilor mondene de fiecare dată când are o apariție publică.

Și dacă de multe ori a fost acuzată că nu s-a îmbrăcat corespunzător, la funeraliile regale ale Elisabetei a II-a, Prima Doamnă a României a avut grijă să apeleze la sfaturile unui profesionist.

carmen1 jpg

Iar ținuta sa simplă și de bun gust a fost lăudată de multe publicații. Însă nu a fost și pe placul celebrului designer Cătălin Botezatu, care a comentat în termeni duri outfit-ul propus de Andreea Tincu.

bote bote jpg

În urma acestor critici, Andreea Tincu a reacționat și i-a transmis un mesaj lui Cătălin Botezatu pe care l-a postat public pe pagina sa de socializare.

tincu jpg

„Dragă Cătălin, Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu. Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privința, după cum vedem în pozele atașate. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material. Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela. Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să îți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu. Dacă hainele nu apar în poze exact ca în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine. De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mâneca de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fără probe. Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă. În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei. Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importanță mondială”, este mesajul transmis de Andreea Tincu pe Facebook.

Designerul și-a exemplificat cele spuse publicând și fotografii cu alte ținute ale personalităților de la înmormântarea regală.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg