Angelina Jolie, într-un outfit inspirat din garderoba Ducesei de Cambridge. A purtat pălărie fascinator

28 iunie, 2018
HM Queen Attends Service Marking The Most Distinguished Order Of St Michael And St George jpeg

Mulţi actori de la Hollywood au fost decoraţi  de către regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru implicarea lor în diverse campanii umanitare ori aportul lor în diverse domenii culturale. Angelina Jolie este unul dintre aceştia, fiind răsplătită de către suverana britanică cu distincţia ”Honorary Dame”, pentru campania sa de prevenire a violenţei sexuale pe timp de război, dar şi pentru serviciile de politică externă aduse insulei din vestul Europei.

foto: GettyImages

Un outfit fără cusur!

Ieri, actriţa hollywoodiană, în calitate de purtător al distincţiei ”Honorary Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St  Michael and St George”, a participat la o ceremonie aniversară a Ordinului Arhanghelului Michael, la Catedrala St. Paul din Londra. Pentru o astfel de ocazie, Angelina Jolie a purtat un outfit spectaculos, ivory, inspirat parcă din garderoba Ducesei de Cambridge.

Ne aduce aminte de outfiturile Ducesei de Cambridge

Ea a ales să poarte o rochie semnată de casa de modă Ralph & Russo, în nuanţa de ivory, care-i marca talia subţire, dar care o făcea să debordeze de rafinament şi elegantă. Ea şi-a accesorizat rochia cu nelipsita pălărie de tip fascinator, preferată de toate prinţesele şi ducesele, dar şi cu mănuşi şi o broşă aurie.

image image

Chiar şi pantofii şi clutch-ul au fost bine alese, asortându-se perfect la restul outfitului. Machiajul a fost unul complementar, dându-i o alură sexy, dar elegantă.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg