Aniversare OK! Cum arătau divele de altădată în costume de baie

12 martie, 2014

Astăzi, revista OK! şi OKmagazine.ro aniversează patru ani. Patru ani în care am vrut să-ţi oferim cele mai interesante şi originale articole cu vedetele tale preferate, de la Hollywood şi din lumea spectacolului autohton. Şi tot patru ani în care voi aţi fost cei care ne-aţi dat cel mai realist feedback şi aţi decis ce linie să urmăm

Astăzi, revista OK! şi OKmagazine.ro aniversează patru ani. Patru ani în care am vrut să-ţi oferim cele mai interesante şi originale articole cu vedetele tale preferate, de la Hollywood şi din lumea spectacolului autohton. Şi tot patru ani în care voi aţi fost cei care ne-aţi dat cel mai realist feedback şi aţi decis ce linie să urmăm, în ceea ce priveşte publicaţia noastră online.

Şi pentru că noi ţinem cont de ce vă place, astăzi, de ziua noastră, am îmbogăţit cel mai citit material de pe OKmagazine.ro, „Cum arătau divele de altădată în costume de baie“, cu noi fotografii de colecţie.

Vă invit să daţi timpul înapoi şi să faceţi o incursiune prin tendinţele estivale de acum 50 sau 60 de ani. Veţi descoperi nume mari ale cinematografiei sau fotomodele celebre ale acelor vremuri pozând cu o lejeritate şi-un profesionalism pe care nu credeam că-l putem descoperi la începuturile showbizului. Iată câteva fotografii inedite cu celebrităţile de altădată în costume de baie.

Ava Gardner: 1946

Marea iubire a lui Frank Sinatra, Ava devine cunoscută prin filmele "The Snows of Kilimanjaro", unde a jucat alături de Gregory Peck, sau "Mogambo", cu Clark Gable.

Grace Kelly: circa 1950

Aceste fotografii în costum de baie, cu pe atunci iconul de la Hollywood, Grace Kelly, n-ar fi fost publicate, dacă ele ar fi fost realizate în timpul căsătoriei cu posesivul prinţ Rainier de Monaco.

Marilyn Monroe: circa 1946

Pe numele real Norma Jeane Mortensen, sex-simbolul absolut din Cetatea Filmului şi-a început cariera ca model. La începutul anilor 40, Marilyn a pozat pe copertele a sute de reviste, devenind unul dintre cele mai de succes modele ale agenţiei pentru care lucra.

Ursula Andress: 1962

Acum în vârstă de 77 de ani, actriţa de origine elveţiană este cunoscută în special pentru rolul ei de Bond Girl, din filmul Dr. No, şi pentru acest cadru în costum de baie.

Joan Collins: 1956

Actriţa britanică a ajuns la 80 de ani. Superba brunetă a fost, la începutul carierei sale de la Hollywood, răspunsul celor de la 20th Century Fox pentru diva rivalilor de la MGM, Liz Taylor.

Jean Harlow: 1933

Sex-simbolul anilor '30 a fost inspiraţia celei care, mai târziu, avea să devină sex-simbolul tuturor timpurilor. Şi felul în care poza această primă blondă platinată, în costum de baie, a fost, se pare, copiat într-o oarecare măsură de Marilyn.

Jane Greer: 1948

Înainte de a deveni actriţă, Jane a câştigat un concurs de frumuseţe şi a lucrat ca model pentru costume de baie.

Nancy S., fotomodel-1957

Rita Moreno-1950

Actriţa de orgine portoricană a fost una dintre vedetele care au scris istoria la Hollywood, dărâmând barielele rasiale: a fost prima actriţă hispanică care a câştigat câte un premiu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony. La începutul carierei, Rita era unul dintre modele preferate ale fotografilor de modă.

Legendara actriţă a iubit dintotdeauna luxul, lucru care se observă şi în stilul abordat la începutul carierei. Diva absolută de la Hollywood a apărut în mai multe fotografii purtând acest model de costum de baie, cu imprimeu tip leopard.

Barbara Stanwyck-1946

Actriţa supranumită Miss The Queen de prietenii se situează pe locul 11 în topul celor mai mari staruri feminine din toate timpurile, conform Institutului American De Film. Se spunea despre frumoasa blondă că ar fi bisexuală sau lesbiană, zvonuri care n-au fost confirmate niciodată de actriţă.

Marilyn Monroe-1947

Pe numele real Norma Jeane Mortensen, sex-simbolul absolut din Cetatea Filmului şi-a început cariera ca model. La începutul anilor 40, Marilyn a pozat pe copertele a sute de reviste, devenind unul dintre cele mai de succes modele ale agenţiei pentru care lucra.

Înainte să devină preşedintele Statelor Unite, Reagan a fost actor, fără să strălucească prea mult însă. În branşă a întâlnit-o pe prima lui soţie, Jane Wyman.

Brigitte Bardot-1966

Păpuşa blondă a filmului european încerca să se obişnuiască cu avantajele, dar mai ales cu dezavantajele celebrităţii. Unul dintre acestea din urmă era prezenţa paparazzilor insitenţi pe urmele ei, cu atât mai mult cu cât aveau ocazia s-o surprindă pe vedetă în acest costum de baie destul de îndrăzneţ pentru acele vremuri.

Pin-Ups Trish McCalla-1957

Această frumuseţe tipic americană era una dintre faimoasele pin-up girl care făceau deliciul bărbaţilor începând cu anii 40. Ele apăreau nu numai în revistele de modă, ci şi în calendare şi pe postere sexy.

Farrah Fawcett-1976

Vedeta serialului Charlie’s Angels a devenit un sex-simbol internaţional mai ales datorită acestor fotografii în costum de baie, în care vedeta blondă expunea un corp de zeiţă.

Una dintre primele vedete Disney din Cetatea Filmului, frumoasa britanică n-a mai experimentat acelaşi succes şi ca actriţă adultă. Surorile Mills au ales pentru această şedinţă foto costume de baie în culori vii şi cu printuri vesele.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg