Anul viitor se poart─â Albastru Clasic

19 decembrie, 2019
7 1 jpg jpeg

Ne preg─âtim de sarbatori, si rosu predomina in tinute si decoratiuni, dar daca vreti sa fiti cu un pas inaintea vremurilor, cum se spune, puteti opta pentru culoarea Pantone a anului 2020, si anume Albastru Clasic. Pantone ne ofera culoarea anului de aproape 20 de ani, si este un fapt ┼čtiut ca dicteaza trendurile in majoritatea industriilor, in special cele de design vestimentar si interior. Oricum ar fi, asteptati-va la mult albastru anul viitor.

[Foto 1.jpg] Fotografie Dreamstime

Avantajul acestei culori este ca este o culoare universala, cu o varietate mare de nuante. De la infinitul albastru, pana la melancolicul albastru, culoarea anului 2020 va fi prezenta in filme, reviste, publicitate, vestimentatie, industria auto, web design.

2 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 1 jpg jpeg
2 2 jpg jpeg
3 3 jpg jpeg
4 4 jpg jpeg

La nivel personal, stilistii ne recomanda nuante usoare de albastru, contraste, pete de culoare care se pot accesoriza usor. Albastru clasic poate fi un albastru puternic, brut, asa ca pentru decoratiunile interioare, optati pentru obiecte discrete, cum ar fi o vaza, un fotoliu sau scaun care sa adauge contrast si culoare. Albastru este prin excelenta o culoare eleganta, deci adeptii acestui stil nu vor avea probleme in a-si gasi  articolele potrivite. Daca va plac culorile pastelate si vesele, nu uitati ca accesoriile fac diferenta, si anul viitor veti avea o multime din care sa alegeti. Tinutele all-blue pot fi interesante doar daca alegeti mai multe nuante de albastru adanc, inchis, si tot veti ramane in trendul anului 2020.

3 3 jpg jpeg

Specialistii spun ca acest albastru poate fi pesimist si chiar vice-presedinta Institutului Pantone explica albastrul clasic ca pe o culoare anticipativa, cu referinta directa la ce se va intampla in viitor. Pantone isi motiveaza oricum alegerea culorilor in functie de contextul politic, social, economic actual, fiecare an avand o culoare care reflecta preferintele, ingrijorarile sau preocuparile omenirii in anul cu pricina sau cel anterior. In 2020, albastru clasic fiind culoarea cerului in amurg, intrebarea ar fi  ce ne aduc orele noptii care se va asterne?

Pe de alta parte, interpretarea albastrului este de calm, liniste, pace, intindere nesfarsita, asa ca nu putem decat sa ne asteptam la toate aceste lucruri pe care ne-o daruieste culoarea anului 2020. Marea cu siguranta va fi in trend in 2020. Albastru este si o culoare destul de relaxanta, care predispune la meditatie, deci vorbim oare de maturizare si intelepciune a omenirii?

4 4 jpg jpeg

Oricum ar fi, culoarea anului nu este un glob de cristal care sa ne prezica viitorul, asa ca noi va recomandam sa va bucurati de albastru in toata splendoarea sa si sa il integrati in tot ceea ce faceti, indiferent ca va doriti o planeta mai curata, oceane mai albastre sau o dieta bogata in afine albastrui.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg