Anya Taylor-Joy, într-o rochie de balerină la premiera noului său film, "The Menu"

15 noiembrie, 2022

Ieri a avut loc la New York una dintre cele mai aşteptate premiere ale acestei toamne, cu Anya Taylor-Joy şi Ralph Fiennes în rolurile principale.

Anya Taylor Joy la premiera filmului The Menu   Profimedia (1) jpg

După ce ne-a atras atenţia în serialul "The Queen's Gambit", care a creat dependenţă în rândul cinefililor internauţi, şi ne-a încântat în "Emma", o ecranizare nouă după romanul lui Jane Austen, şi s-a reinventat încă o dată ca Gina Grey în "Peaky Blinders", un alt succes de pe platforma Netflix, tânăra şi foarte apreciata actriţă Anya Taylor-Joy are şansa să-i dea replică lui Ralph Fiennes în "The Menu". 

Neobişnuita poveste a cuplului (Anya Taylor-Joy & Nicholas Hoult) care ajunge în restaurantul celebrului Chef Slowik (Ralph Fiennes), al cărui meniu este condimentat cu câteva surprize terifiante, a fost aşteptată cu mult interes de către public. 

Ieri, în sala de proiecţie de la AMC Lincoln Square din New York, a avut loc premiera filmului regizat de Mark Mylod. Iar cele mai aşteptate prezenţe pe covorul roşu au fost cea a lui Ralph Fiennes şi a Anyei Taylor-Joy.

Deşi în film Anya şi-a schimbat culoarea părului în roşcat, ea a apărut la evenimentul de lansare "The Menu" tot blondă, cum o ştiam, dar cu o coafură foarte modernă, cu coadă de cal prinsă în vârful capului, care i-a scos în evidenţă chipul şi aşa expresiv. Interesantă, însă, a fost alegerea vestimentară, o ţinută care imita o rochie de balerină - practic, o dantelă neagră, montată pe un tutu, care îi lăsa la vedere actriţei atât linia suplă a taliei, cât şi frumoasele ei picioare lungi.

Tot zilele acestea, o putem vedea pe Anya Taylor-Joy pe coperta reistei "Harper's Bazaar", sub titulatura de Femeia anului, într-un pictorial foarte elegant, realizat pe cal, dar şi într-un ambient aristocrat, alături de partenerul său din film, Nicholas Hoult.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg