Apariţie de senzaţie! Naomi Campbell pe podium la 44 de ani!

27 ianuarie, 2015
naomi campbell podium fashion week jpeg

Este una dintre cele mai durabile prezenţe pe podiumurile celor mai importante show-uri fashion, asta chiar dacă deja a ajuns la vârsta de 44 de ani. Naomi Campbell a demonstrat zilele trecute că poate fi la fel de sexy precum camaradele sale

Este una dintre cele mai durabile prezen┼úe pe podiumurile celor mai importante show-uri fashion, asta chiar dac─â deja a ajuns la v├órsta de 44 de ani. Naomi Campbell a demonstrat zilele trecute c─â poate fi la fel de sexy precum camaradele sale, manechinele al─âturi de care a defilat la Paris Haute Couture Fashion Week, ┼či care au jum─âtate din v├órsta ei.

Frumuse┼úea de origine londonez─â a defilat luni pentru colec┼úia de lenjerie intim─â a casei de mod─â La Perla, ├«n cadrul s─âpt─âm├ónei de mod─â de la Paris. Purt├ónd un ansamblu sexy din dantel─â neagr─â, Naomi a emanat senzualitate ┼či a debordat de ├«ncredere ├«n sine.

image

Cu o astfel de apari┼úie, Naomi a ar─âtat lumii ├«ntregi c─â este n─âscut─â pentru a defila pe podium ┼či c─â atuurile sale, care au consacrat-o ├«n mediul fashion, nu sunt de domeniul trecutului. Manechinul a ar─âtat uimitor ├«n aceste piese vestimentare ce apar┼úin casei de mod─â italiene, La Perla.

Surs─â foto: Hepta