Apariţii impecabile pe covorul roşu! Mădălina Ghenea a strălucit la Festivalul de la Toronto!

14 septembrie, 2015
madalina ghenea GettyImages 487929180 jpeg

Până pe 20 septembrie, la Toronto are loc Festivalul Internaţional de Film, iar printre peliculele participante se regăseşte şi ”Youth/ La Giovinezza”, în care joacă românca noastră, Mădălina Ghenea.

Secvenţele extrem de incitante în care românca apare în costumul Evei au făcut-o pe aceasta să intre în vizorul presei internaţionale, care o descriu drept ”frumuseţe diabolică”.

Nici apariţiile Mădălinei de pe covorul roşu de la Festivalul Internaţional de Film nu au fost mai prejos. Aceasta a schimbat trei ţinute în două zile şi s-a asigurat că toate privirile sunt aţintite asupra ei.

image

Astfel, pe 12 septembrie, Mădălina Ghenea a sosit pe covorul roşu, la premiera filmului „Youth”, din cadrul Festival de la Toronto, într-o rochie lungă, albă, cu trenă. Cu o coafură lejeră, un machiaj puternic şi accesorii minimaliste, actriţa româncă a avut o apariţie ireproşabilă.

image

Ulterior, Mădălina a luat parte la petrecerea InStyle & HFPA, care a avut loc la Hotelul Windsor Arms, din Toronto. Aici, Mădălina şi-a făcut apariţia într-o rochie cu un croi asimetric, neagră cu buline albe. Şi de această dată, alegerea vestimentară a româncei s-a dovedit a fi extrem de inspirată, punându-i calităţile fizice în valoare.

image

Pe 13 septembrie, Mădălina Ghenea a revenit pentru o nouă zi la Festivalul Internaţional de film din Toronto, păşind pe covorul roşu într-un outfit şic, compus dintr-o bluză rochie şi o fustă cu falduri cu imprimeu colorat.

image

Sursa foto: Wenn / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg