Aprinde-i simţurile!

16 februarie, 2010

Îndrăgostiţi de desuurile sexy, designerii ne propun combinaţii surprinzătoare în acest sezon. Totul pentru ca tu să fii mereu atrăgătoare.

Îndrăgostiţi de desuurile sexy, designerii ne propun combinaţii surprinzătoare în acest sezon. Totul pentru ca tu să fii mereu atrăgătoare.

Agent Provocateur şi Victoria’s Secret, două dintre companiile producătoare de lenjerie intimă cu cele mai mari încasări în lume, intră în priză la fiecare început de an. Motivul este simplu: produsele lor sunt, de departe, cel mai bine vândute dintre toate categoriile vestimentare!

Anul acesta, în materie de desuuri, negrul rămâne la mare căutare, în diferite combinaţii: cu dantelă, inserţii de satin, mărgele sau paiete. Dacă preferi modelele colorate, optează pentru unele în tente de lila, roz, roşu ori bej. Eşti o fire nonconformistă? Alege-ţi un sutien şi o pereche de bikini cu imprimeuri haioase ori în dungi. Pentru o seară fierbinte cu iubitul tău, nu spune „Nu” unui exemplar cu portjartier, dar mare atenţie: nu se recomandă siluetelor rubiconde!

Pentru un plus de stil, poţi întotdeauna să încerci experienţe noi, într-un „one piece“ care îţi flatează silueta.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png