Au strălucit pe covorul roşu! Ce vedete au fost prezente la Hollywood Film Awards?

2 noiembrie, 2015
19th Annual Hollywood Film Awards jpeg

Duminică, Beverly Hilton a găzduit cea de-a 16-a ediţie a premiilor anuale Hollywood Film. La acest eveniment s-au prezentat cei mai îndrăgiţi actori ai momentului. Haideţi să vedem despre cine este vorba!

Jenna Dewan Tatum a păşit pe covorul roşu al evenimentului într-o rochie superbă, galbenă, marca desginerului Zuhair Murad.

image

La eveniment a fost prezent şi soţul ei, încântătorul actor Channing Tatum.

image

Jane Fonda ne uimeşte cu fiecare apariţie a sa. În vârstă de 77 de ani, Jane a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul „Hollywood Supporting Actress Award”, într-o outfit ”all-white”, extrem de îndrăzneţ!

image

Şi Reese Witherspoon a făcut o figură frumoasă pe covorul roşu la acest eveniment, îmbrăcând o rochie albă, asimetrică, la care a potrivit o pereche de sandale aurii.

image

Dakota Johnson şi-a arătat silueta zveltă într-un outfit semi-transparent. Actriţa în vârstă de 26 de ania bifat astfel încă o apariţie reuşită pe covorul roşu al unui eveniment de la Hollywood!

image

Carey Mulligan a fost una dintre norocoasele serii, luând acasă trofelul ”Hollywood Actress” pentru rolul său în pelicula ”Suffragette”.  Actriţa a purtat cu această ocazie o rochie neagră, de cocktail, la care a asortat o pereche de pantofi negrii.

image

Şi Amy Schumer a fost una dintre câştigătoarele serii, primind trofeul ”Comedy Award”. Actriţa a venit îmbrăcată la acest eveniment cu o rochie neagră, simplă, dar şic!

image

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg