Bella Hadid a purtat cea mai cool ţinută de stradă

19 iulie, 2017
Bella Hadid sort de son appartement à New York jpeg

Bella Hadid este una dintre cele mai fashion modele şi ştie cu adevărat cum să atragă atenţia chiar şi atunci când iese pe stradă. Este renumită pentru apariţiile extrem de sexy de pe covorul roşu, cu haine transparente şi fără lenjerie intimă, iar cea mai recentă defilare pe străzile din New York City a fost de-a dreptul spectaculoasă.

image

Supermodelul de 19 ani a ales o ţinutp casual chic, cu câteva elemente surpriză. A apărut cu părul extrem de lung, prins într-o coadă de cald, cu extensii în şuviţe colorate, însă altceva a atras atenţia şi mai tare - cămaşa extrem de decupată pe care a purtat-o. Bella şi-a făcut un obicei din a fi în topul celor mai îndrăzneţe apariţii de celebrităţi pe stradă, atrăgând de fiecare dată privirile celor din jur, dar şi simpatia paparaziilor care o urmăresc peste tot. A îmbrăcat cea mai interesantă cămaşă pe care am văzut-o vreodată - una scurtă, cu spatele gol şi extrem de decoltată, renuntând la sutien.

image

S-a ferit de soare cu o pereche de ochelari cat eyes şi şi-a prins părul într-o coadă, tocmai pentru a evidenţia piesa de rezistenţă, lăsându-şi spatele şi abdomenul plat la vedere. A completat un outfit chic cu o pereche de jeans largi cu un fermoar decorativ alb şi pantofi sport de la o firmă renumită, alături de geanta Dior de mii de euro.

Foto: Splash, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg