Bella Hadid pozează într-un trening de 6000 de dolari. Cum arată cea mai recentă colaborare Adidas&Balenciaga

4 noiembrie, 2022
Bella Adidas (3) jpg

Cea mai recentă colaborare Adidas, după scandalul major cauzat de Kanye West, care a nimicit contractul foarte profitabil de ambele părți.

Bella Hadid pozează într-una dintre cele mai scumpe ținute când vorbim de haine sport. Supermodelul a îmbrăcat un trening roșu spectaculos, care costă 6040 de dolari! Este un produs realizat din colaborarea fashion Adidas&Balenciaga.

Modelul de succes în vârstă de 26 de ani lucrează cu cele mai de top branduri din industrie și are contracte nenumărate, la fel și prezentări. Însă de data asta a lăsat ținutele sexy și s-a afișat într-un trening lejer. Cumpărătorilor li s-a adus la cunoștință că întreg ansamblul costă atât, dar doritorii pot achiziționa piesele vestimentare și separat.

Bluza de trening costă 2250 de dolari, iar pantalonii 3790 de dolari.

Bella intrigă cu un outfit atipic la birou, pantaloni de trening, bluză sport și tocuri. Dar și o poșetă cross-body Adidas albă, foarte interesantă.

Gentuța poate fi achiziționată cu 2100 de dolari.

Nici pantofii cu toc nu fac excepție, sunt tot Adidas! Aceștia costă 1650 de dolari, iar tricoul roșu de fotbal se poate cumpăra cu 995 de dolari.

Compania Adidas și-a încheiat colaborarea cu rapper-ul West, oprind producția unor pantofi sport celebri în toată lumea: Yeezy. Comportamentul sălbatic și antisemit arătat de Kanye l-a lăsat aproape de faliment, iar recent a promis că va lua o lună în care să nu mai comenteze nimic și să se gândească la ce va face pe viitor.

Bella Hadid a avut și în vară o colaborare spectaculoasă cu Michael Kors, dar acolo a apărut în toată splendoarea, în costum de baie.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg