Beyonce şi Lupita Nyong'o în aceeaşi rochie verde, la doi ani diferenţă

8 martie, 2017
beyonce lupita jpeg

Uneori vedetele de peste Ocean chiar ajung să se îmbrace la fel. Iată că nici Beyonce n-a scăpat  de ochii noştri vigilenţi, căci rochia verde greenery pe care a purtat-o zilele trecute la premiera filmului "Beauty and The Beast" ni se părea foarte cunoscută. Ei bine, am desluşit misterul acestei ţinute în culoarea vedetă a anului 2017. Este aceeaşi pe care o actriţă celebră, câştigătoare de Oscar în 2014, Lupita Nyong’o, a purtat-o acum doi ani pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Cannes.

image

Rochia diafană din mătase plisată, marca Gucci, costă o mică avere, mai exact  26,000 de dolari şi face parte dintr-o colecţie mai veche a casei de modă. Pe Beyonce nu a deranjat-o deloc acest lucru şi a îmbrăcat şi ea această ţinută săptămâna trecută, la evenimentul de lansare a filmului "Frumoasa şi Bestia" în Los Angeles. În ultima vreme, cântăreaţa a făcut o pasiune pentru piesele vestimentare în nuanţe de verde.

image

Deşi îmbrăcate la fel, nu putem comenta cine a purtat-o mai bine, căci cele două dive sunt total diferite. În timp ce Lupita este slăbuţă şi nu se poate lăuda cu nişte sâni prea mari, Beyonce, însărcinată cu gemeni, are forme rotunde, iar decolteul în V i-a pus în valoare atuurile.

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram