Beyonce și Lupita Nyong’o în aceeași rochie verde, la doi ani diferență

Citeste tot despre:

, ,

Uneori vedetele de peste Ocean chiar ajung să se îmbrace la fel. Iată că nici Beyonce n-a scăpat  de ochii noștri vigilenți, căci rochia verde greenery pe care a purtat-o zilele trecute la premiera filmului „Beauty and The Beast” ni se părea foarte cunoscută. Ei bine, am deslușit misterul acestei ținute în culoarea vedetă a anului 2017. Este aceeași pe care o actriță celebră, câștigătoare de Oscar în 2014, Lupita Nyong’o, a purtat-o acum doi ani pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Rochia diafană din mătase plisată, marca Gucci, costă o mică avere, mai exact  26,000 de dolari și face parte dintr-o colecție mai veche a casei de modă. Pe Beyonce nu a deranjat-o deloc acest lucru și a îmbrăcat și ea această ținută săptămâna trecută, la evenimentul de lansare a filmului „Frumoasa și Bestia” în Los Angeles. În ultima vreme, cântăreața a făcut o pasiune pentru piesele vestimentare în nuanțe de verde.

Deși îmbrăcate la fel, nu putem comenta cine a purtat-o mai bine, căci cele două dive sunt total diferite. În timp ce Lupita este slăbuță și nu se poate lăuda cu niște sâni prea mari, Beyonce, însărcinată cu gemeni, are forme rotunde, iar decolteul în V i-a pus în valoare atuurile.

Foto: Getty Images, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA