Bine îmbrăcate pe covorul roşu

20 august, 2012

Negrul se pare că a fost vedeta de pe covorul roşu, cele mai multe staruri preferându-l pentru ţinutele lor.

Negrul se pare că a fost vedeta de pe covorul roşu, cele mai multe staruri preferându-l pentru ţinutele lor.

Rachel Weisz

Premiera „The Bourne Lagacy“, New York, 30 iulie: Actriţa a optat pentru un look „all black“, care i se potriveşte de minune. Chiar dacă rochia Dior Couture are o lungime pe care mulţi nu o preferă, frumoasa britanică a reuşit să arate senzaţional. Sandalele cu fundiţe şi rujul roşu i-au dat un aer sofisticat.

Rachel Bilson

TCA Summer Party, Beverly Hills, 29 iulie: Tânăra actriţă este adorabilă în ţinuta semi-casual, alcătuită din cămaşa cu fundă Malene Birger şi pantalonii Alexander McQueen. Combinaţia de negru şi nude este foarte şic, aceasta putând fi purtată atât ziua, cât şi seara. Mi-ar fi plăcut să aleagă, însă, o altă coafură.

Jessica Biel

Premiera „Total Recall“, Los Angeles, 1 august: Viitoarea doamnă Timberlake a mizat pe un look retro şi bine a făcut, deoarece arată minunat în rochia roz pal Dior Couture. Pantofii şi clutchul alb se potrivesc de minune cu rochia, totuşi colierul maxi pare din alt film. Ar fi trebuit să renunţe la el sau să aleagă ceva mai fin.

Kylie Minogue

Festivalul de Film de la Locarno, 3 august: O împătimită a creaţiilor Dolce & Gabbana, cântăreaţa a ales şi de data aceasta o ţinută a renumitului brand. Combinaţia de dantelă neagră şi animal print este foarte cool, iar accesoriile aurii au completat perfect lookul.

Emmy Rossum

Rochia de cocktail din dantelă albă şi neagră Zuhaïr Murad îi vine ca turnată lui Emmy. Îmi place că aceasta are talia marcată, iar fusta nu este în totalitate neagră, ci se termină într-un degradé echilibrat cromatic cu partea de sus. Accesorizarea a fost impecabilă.

Sophia Bush

Pe covorul roşu nu e musai să porţi o rochie, ca să arăţi senzaţional. Acest lucru îl demonstrează şi Sophia, care arată superb într-o ţinută de inspiraţie masculină, semnată IRO. Sacoul alb a fost perfect asortat cu colanţii din piele neagră.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg