Bine sau prost îmbrăcate pe covorul roşu

7 decembrie, 2011
fergie si sot   wenn3643996 jpeg

Celebrităţile au dat năvală la premiera filmului „New Year’s Eve”, care a avut loc pe 5 decembrie, în Los Angeles. Iar ţinutele lor au fost luate la puricat mai ceva ca prestaţia lor pe marele ecran.

Celebrităţile au dat năvală la premiera filmului „New Year’s Eve”, care a avut loc pe 5 decembrie, în Los Angeles. Iar ţinutele lor au fost luate la puricat mai ceva ca prestaţia lor pe marele ecran.

Fergie n-a dat greş cu outfit-ul ei spectaculos, însă trebuie să recunoaştem că e ceva în neregulă cu întreaga imagine a vedetei. Să fie oare de vină intervenţiile estetice faciale pe care şi le tot face?

image

Hilary Swank a ales o rochie feminină din colecţia designerului Elie Saab. Nu şi-a asumat riscuri, nu a avut prea mult de pierdut. Coafura şi machiajul sunt impecabile.

Ţinuta Sofiei Vergara a fost votată de stilişti aproape în unanimitate ca fiind plictisitoare din cale-afară. Iar hair stiliştii au ţinut să precizeze că extensiile nu erau neapărat necesare.

Alissei Milano nu-i lipseşte atitudinea de învingătoare. Din păcate, ea n-a urcat pe podiumul vedetelor cel mai bine îmbrăcate aseară din cauza rochiei cu aspect ieftin şi lungimii ei nepotrivite. Ai impresia că ţinuta stă să crape pe ea în ciuda nuanţei ei închise, care ar fi trebuit să estompeze din excesul de kilograme.

Lea Michele şi Ashton Kutcher fac un cuplu frumos, nu-i aşa? Lăsând deoparte glumele – şi faptul că cei doi actori au flirtat într-o veselie pe covorul roşu – starurile au făcut nişte alegeri vestimentare potrivite.

Silueta frumoasă a lui Katherine Heigl e pusă în evidenţă de outfit-ul vedetei. Doar accesoriile par că sunt din alt film, alăturarea lor pare forţată, având în comun doar culoarea, nu şi designul. Nu că ar fi o regulă ca bijuteriile, pantofii şi poşeta să fie din acelaşi set, nici vorbă!, dar parcă au prea multe elemente diferite.

foto: www.evilbeetgossip.com, www.celebitchy.comRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg