Bizarul cuplu Kanye West - Bianca Censori. Ținutele șocante cu care au fost văzuți pe stradă

6 iunie, 2023

Nu mai este o noutate faptul că Ye (Kanye West) este un excentric. A reușit să o ” contamineze” și pe proaspăta sa soție cu gusturile bizare de fashion.

Kanye West, Profimedia (1) jpg

Femeia a fost surprinsă pe stradă cu un ... ciorap pe cap, aceeași modă pe care a urmat-o la un anumit punct și fosta soție a rapperului, celebra Kim Kardashian.

Ei bine, cu aceste ținute au mers... la biserică, însoțiți de trei dintre copiii artistului.

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, apariție șocantă

Kanye West, Profimedia (2) jpg

Rapperul a îmbrăcat colanți și un tricou negru, marcat pe spate cu inscripția ”Polizei”, iar blondina a purtat o rochie neagră, în timp ce capul i-a fost acoperit de un voal tip ciorap și un bizar guler ca din burete, negru.

Kanye West, Profimedia (3) jpg

Fix în felul acesta au plecat înspre o biserică din Los Angeles. Kanye West pare că și-a găsit partenera ideală, care se mulează perfect pe excentricitățile sale. O perioadă, a reușit asta și cu Kim Kardashian, vedeta cu care are 4 copii.

Din păcate, brandul Kanye West este din ce în ce mai puțin apreciat. Solistul a pierdut mult capital de imagine, dar și contracte grase, care îi rotunjeau veniturile. Totul din cauza efervescenței sale și a declarațiilor controversate. Anul trecut, brandul Adidas a renunțat la colaborarea cu el, întrucât a făcut mai multe declarații care nu au fost agreate de companie. 

Adidas a transmis atunci un comunicat în care a anunțat că ”nu tolerează accesele de ură și antisemitismul”. Drept urmare, s-a stins colaborarea Yeezy, care era din cale afară de profitabilă atât pentru Kanye, cât și pentru brandul de sport.

Tot anul trecut, rapperul s-a certat și cu Kim Kardashian, după ce l-a jignit și amenințat în repetate rânduri pe fostul iubit al divei, tinerelul David Pete Davidson.

În ianuarie 2023, presa vuia în urma informației conform căreia West s-ar fi însurat cu angajata sa, Bianca Censori, în cadrul unei ceremonii private în Beverly Hills.

Aleasa sa lucrează la Yeezy de câțiva ani și până să se vopsească blondă, părea copia fidelă a fostei sale soții, celebra antreprenoare Kim Kardashian.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg