Blake Lively s-a îmbrăcat tematic de Valentine's Day. Ţinuta cool pe care a purtat-o la NYFW

15 februarie, 2018
Michael Kors Collection Fall 2018 Runway Show   Front Row jpeg

De Ziua Îndrăgostiţilor a petrecut departe la unul dintre cele mai mari show-uri din cadrul Săptămânii Modei de la New York. Blake Lively a fost prezentă la lansarea noii colecţii Michael Kors, iar apariţia sa nu a fost una peste care puteai trece cu vederea.

A purtat o ţinută tematică.

Având în vedere că a venit la un eveniment în care se celebrează bunul-gust, actriţa în vârstă de 30 de ani, care a reuşit să slăbească în mod surprinzător după cea de-a doua sarcină, a purtat cel mai stilat outfit, în tendinţe cu sărbătoarea iubirii.

Pantofii cu inimioare au fost piesa de rezistenţă.

A îmbinat hainele la modă cu materialele sexy şi cu roşu, culoarea dragostei, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Miercuri, Blake a ales să îmbrace o haină din piele roşie, lăcuită, alături de o cămaşă cu cravată albă. Nu putem spune dacă pe sub jacheta sexy creată de Michael Kors a purtat o fustă pentru că actriţa şi-a lăsat picioarele la vedere pe sub crăpătura din faţă, dar nici urmă de vreo altă piesă vestimentară. Pantofii însă au fost spectaculoşi, o pereche de stiletto albi cu o inimioară roşie în partea din faţă, o creaţie Christian Louboutin.

Alături de prietena sa, Emily Blunt.

Acest outfit în stil romantic, dar cu accente sexy, a fost completat de cercei minimalişti şi inele cu pietre preţioase, iar părul aranjat pe o parte şi machiajul discret s-au potrivit perfect pentru acest eveniment, desfăşurat în mijlocul zilei.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg