Brit Awards 2017: parada prostului gust! Cele mai dezastruoase apariţii!

23 februarie, 2017
brit awards jpeg

Unele dintre ele sigur şi-au concediat stilistul după acest eveniment. Sau cel puţin aşa ar trebui! Vedetele britanice s-au prezentat, aseară, pe covorul roşu al evenimentului Brit Awards, ce a avut loc pe Arena 02, în Londra, în ţinute dintre cele mai dezastruoase.

Vedete precum Rita Ora, Nicole Scherzinger, Ellie Goulding, odinioară adevărate surse de inspiraţii, au dezamăgit prin apariţiile lor şi se regăsesc în fruntea clasamentului celor mai proaste ţinute purtate la cea de-a 37-a ediţie de Brit Awards. Haideţi să le vedem împreună!

Nicole Scherzinger

image

O ţinută cu inspiraţie în anii `80, care n-o avantajează şi care – să fim sinceri – nu e foarte reuşită. Nimeni n-a fost impresionat de eforturile ei stilistice, ba, chiar, toţi au catalogat ţinuta lui Nicole ca fiind una dintre cele mai neinspirate purtate la acest eveniment.

Pixie Lott

image

Un exemplu clar de ”Aşa nu!”. Sandalele sunt din alt peisaj, rochia nepotrivită, iar apariţia – per total – e de plâns. Ne pare rău, Pixie, ştim că poţi mai mult!

Louisa Johnson

image

Noi n-o ştim foarte bine pe Louisa, căci e mai degrabă o vedetă de-a lor, de-a britanicilor. Ştim, însă, că e la începutul carierei artistice şi că e câştigătoarea unei ediţii a show-ului X Factor. Şi mai ştim, desigur, că apariţia ei de la Brit Awards lasă mult de dorit!

Charlotte Crosby

image

Charlotte ne exemplifică de ce nu e bine să rişti foarte mult cu o ţinută. Animal print + transparenţă nu rezultă, aproape niciodată, o ţinută reuşită!

Eliza Cummings

image

Pe acest model chiar l-am admirat cu alte ocazii. La Brit Awards, n-am avut, însă, cum să facem asta. Ţinuta ei este, clar, una dintre cele mai neinspirate de la acest eveniment.Natalie Vodianova

image

A riscat şi... nu a câştigat. Ce-i prea mult, întotdeauna strică! Probabil, modelul rus a sărit peste etapa cu uitatul în oglindă înainte să ieşi din casă...Charlie XCX

image

Nici nu ştim ce-ar mai fi de spus vizavi de această apariţie. E evident că Charlie XCX se pricepe mai mult la cântat, decât la ales o ţinută potrivită de red carpet!Rita Ora

image

Dacă Rita lua primul avion şi ajungea în România cu această ţinută, şi nimerea şi la vreo nuntă, probabil ar fi fost cea mai reuşită apariţie. Dar cum a ajuns aşa îmbrăcată la Brit Awards... suntem destul de siguri că nu a impresionat plăcut pe nimeni!Ellie Goulding

image

Nici ea n-a făcut o treabă mai bună atunci când şi-a ales ţinuta de red carpet. Nu o avantajează, nu e nici măcar aspectuoasă... Nu ne place!

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg