Britney Spears, apariţii incendiare la Billboard 2016, într-o formă de invidiat

23 mai, 2016
2016 Billboard Music Awards   Show jpeg

Odată cu decernarea premiilor Billboard, am avut ocazia de-a o vedea pe cântăreaţa pop, icon al adolescenţilor din generaţia 2000, cu totul reinventată. De fapt, am găsit-o pe Britney Spears de-altădată: focoasă, sexuală, energică şi într-o formă de invidiat.

S-a întâmplat ieri, atât pe scena din Las Vegas, unde prinţesa pop de 34 de ani a ridicat sala în picioare cântând melodiile sale consacrate, în cadrul unui spectacol de dans şi de costume, cât şi pe covorul roşu. Dar mai incendiară a fost apariţia muzicală, cu care a şi deschis gala Billboard Music Awards 2016.

Britney Spears în costumul sexy pe scenă

Britney a apărut pe scenă şi ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată: într-un costum mini, roşu ca focul, cu o pălărie roşie, artista de 34 de ani a început să cânte melodia “Work Bitch”, în tandem cu fanii săi din primele rânduri. Bineînţeles, momentul culminant a fost când şi-a rupt practic haina de pe ea şi şi-a aruncat pălăria, rămânând doar într-un costum roşu strălucitor, foarte sumar – sutien şi bikini – special conceput pentru scenă.

Britney Spears a zguduit scena Billboard 2016

Şi da, silueta lui Brit este de invidiat, căci după atâtea transformări şi recidive, blonda arată incredibil de bine. Dansurile lascive şi energice, cât şi costumul ei de scenă i-au pus în valoare silueta tonifiată şi suplă, despre care presa a vuit continuu. Un comeback sau nu, cântăreaţa pop a dat clasă celor care nu mai credeau în ea.

Sexy şi mai pregătită ca oricând, Brit a cucerit fanii din nou

image

Un show mai mult decât incendiar

Mamă a doi copii, Brit a fost bucuroasă să participe într-o formă atât de spectaculoasă la gala Billboard şi pentru că a primit, în cadrul ceremoniei, premiul Millenium pentru cei 20 de ani în industria muzicii, pentru asta, a defilat pe covorul roşu al evenimentului în două ţinute – din păcate, niciuna de bun-gust sau elegantă, ci mai degrabă provocatoare şi kitschoase. Ce-i drept, de lăudat forma fizică impresionantă în care o găsim...

Şi din faţă, şi din spate, Brit arată fit

Iar celelalte apariţii, ceva mai vulgare, de la Billboard, sunt două rochii purtate de Brit pe covorul roşu, mândră de silueta ei - însă eleganţa ţinutelor lipseşte cu desăvârşire... dacă prima are transparenţe şi tăieturi inoportune, cu vedere la lenjeria intimă albă, a doua ţinută - cea neagăr, pare că are fusta lipsă. Iar sandalele gladiator, până sus, sunt foarte kitschoase, ca şi machiajul ales. Păcat!

Britney Spears, în altă ţinută de covor roşu

image

Britney Spears

FOTO GETTY IMAGES