Cadouri memorabile pentru el de Dragobete şi Valentine’s Day

27 februarie, 2020
1 idei cadouri ziua indragostitilor 572245768 jpg jpeg

Chiar dacă dragostea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, există o perioadă din an în care ne facem mai mult timp să ne amintim motivele pentru care iubim persoana de lângă noi.

Aşa că a doua lună din an ne întâmpină cu tot felul de inimioare, bomboane de ciocolată, declaraţii şi daruri greu de refuzat. Dacă te numeri printre persoanele care gustă farmecul zilelor de 14 februarie sau 24 februarie, atunci îţi propunem, în continuare, câteva idei de cadouri pe care le poţi face iubitului tău de Valentine’s Day sau Dragobete. 

Accesorii şi articole vestimentare 

Putem începe lista cu ce este mai simplu şi practic. Dacă sunteţi de ceva vreme împreună, probabil cunoşti deja gusturile şi slăbiciunile partenerului în materie de accesorii, aşa că ştii către ce raioane să te îndrepţi. În cazul în care nu ai nicio idee despre ce i-ar plăcea, poţi alege cadourile utile, obiecte pe care să le folosească în perioada următoare, cum ar fi: un ceas casual, o brăţară elegantă, o geantă sport, o pereche de butoni sau o pereche de ochelari de soare barbati, astfel încât zilele de primăvară şi vară să îl găsească deja pregătit. Avantajul acestor categorii de produse este că le găseşti uşor, rapid şi se pliază pe toate categoriile de preţ. În plus, cu ele mergi la sigur. 

O cină romantică organizată la tine acasă

De cât timp nu aţi mai pus la cale o astfel de surpriză? Luna februarie este potrivită pentru a vă rezerva o seară pe care să o petreceţi acasă, altfel decât o faceţi în mod normal. Da, poate că ar părea mai simplu să faceţi o rezervare la un restaurant elegant sau să comandaţi ceva şi să vă uitaţi la serialul preferat, însă mesele au alt farmec când le organizezi chiar tu. Ia în calcul toate detaliile, atât pe cele ce ţin de alegerea meniului, cât şi pe cele ce ţin de atmosferă, muzică, lumini, ambianţă, şi conturează-le exact aşa cum simţi nevoia. Provocarea şi mai mare este să vă implicaţi amândoi pentru a face această cină perfectă. Puteţi pregăti câteva preparate împreună, puteţi aranja masa împreună, găsiţi subiecte atrăgătoare de discuţie şi staţi cât mai mult timp departe de telefoane, Facebook şi mediul online. Timpul acesta este doar pentru voi doi!

O invitaţie în doi la un escape room 

Ideea de a fi închisă timp de 60 de minute, alături de partenerul tău, într-o cameră plină cu indicii şi cu un decor tematic poate fi provocatoare, incitantă sau, dimpotrivă, deloc amuzantă. Aşa că, dacă vreţi să vă testaţi dozele de distracţie, de răbdare şi de încredere, dar şi capacitatea de a lucra în echipă şi a vă simţi bine împreună, acceptaţi provocarea unui joc de escape room. Experienţa este cu atât mai interesantă pentru că nu o trăiţi zilnic, aşa că ea vă va scoate puţin din rutină, veţi învăţa lucruri noi unul despre celălalt şi veţi putea observa cum reacţionaţi în condiţii de presiune sau cum vă completaţi unul pe celălalt. 

Un board game dedicat cuplurilor, pe care să îl jucaţi împreună 

Dacă vă place să petreceţi timp împreună, dar nu sunteţi neapărat fanii momentelor prea  romantice şi siropoase, atunci poţi tăia inimioarele şi petalele de trandafiri de pe listă şi să pui în locul lor un joc de societate dedicat cuplurilor, pe care să îl jucaţi împreună cu prietenele tale şi iubiţii lor sau cu prietenii lui şi iubitele lor. Pe piaţă există deja o serie de astfel de provocări, cum ar fi: „Bătălia Cuplurilor”, „Jocuri în Dragoste”, „Alias - Femei contra Bărbaţi”, „Shit Happens”. 

Un zbor în tandem cu parapanta

Pentru că, anul acesta, 14 februarie pică într-o zi de vineri, puteţi plănui o mică excursie spre una dintre destinaţiile de lângă Braşov sau de pe Valea Prahovei, unde se pot organiza  zboruri cu parapanta. Preţul unui astfel serviciu porneşte de la 250 lei/ zbor şi poate varia în funcţie de tipul zborului, serviciile suplimentare oferite (filmarea zborului, fotografii) sau locul în care se desfăşoară. Dacă îţi doreşti să îi oferi iubitului tău o astfel de experienţă inedită, trebuie să faci programare cu cel puţin două zile înainte şi să plănuieşti surpriza fără ca el să îşi dea seama. 

Există multe modalităţi prin care îţi poţi surprinde plăcut partenerul. Cadourile sunt, poate, printre cele mai la îndemână, simple moduri. În plus, oferă avantajul că pot fi utile, pot fi păstrate mult timp sau îţi poţi aminti de ele cu plăcere şi peste câţiva ani. 

Sursa foto: Shutterstock Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg