Cannes 2017. Are 70 de ani, dar a eclipsat toate actriţele tinere cu decolteul abisal

18 mai, 2017
susan sarandon gettyimages 684238392 jpg jpeg

Printre vedetele care s-au prezentat la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, de anul acesta, s-a numărat şi ea, celebra actriţă Susan Sarandon! Şi-a făcut-o într-un stil grandios, aşa cum ne-a învăţat în ultimele decade!

A strălucit pe covorul roşu

Ieri, pe covorul roşu de la Cannes, au defilat modele tinere, sexy, şi frumoase, în ţinute dintre cele mai revelatoare. Niciun model, însă, nu a putut acapara privirile tuturor aşa cum a făcut-o actriţa în vârstă de 70 de ani, care s-a prezentat pe covorul roşu într-o ţinută extrem de sexy!

În atâţia ani petrecuţi de la Hollywood, Susan Sarandon a învăţat, desigur, care sunt ingredientele de succes ale unei apariţii glamour la un eveniment atât de prestigios precum Festivalul de Film de la Cannes. Ei bine, ieri, la la gala de deschidere a festivalului a pus toate aceste cunoştinţe în aplicare şi a dat o lecţie de stil la scenă deschisă.

Foarte sexy!

Septuagenara a păşit pe covorul roşu într-o rochie superbă, de catifea verde, care îi punea perfect în evidenţă silueta, dar şi decolteul generos. Văzând fotografiile surprinse de fotografii oficiali e inutil să povestim cum de a reuşit Susan să fie în centrul atenţiei la acest eveniment. O să precizăm, însă, că rochia a fost semnată de creatoarea de modă Alberta Ferretti şi că a fost fix ce era nevoie pentru ca Susan să eclipseze orice altă prezenţă feminină de la Palais des Festivals.

Le-a eclipsat pe actriţele tinere

Accesorizarea a fost una minimalistă, Susan alegând să poarte doar o pereche de cercei cu safire şi câteva inele. Look-ul a fost completat de  o pereche de pantofi negri, de catifea, cu toc relativ mic, şi de o pereche de ochelari, la care actriţa a recurs pentru a-şi proteja ochii de soarele arzător.

image

Cu această rochie, Susan a participat la ecranizarea”Ismael`s Ghost”, peliculă ce îi are în distribuţie pe actorii Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Amalric şi Louis Garrel.

image

foto: getty images



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg