Cannes 2017. Are 70 de ani, dar a eclipsat toate actriţele tinere cu decolteul abisal

18 mai, 2017
susan sarandon gettyimages 684238392 jpg jpeg

Printre vedetele care s-au prezentat la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, de anul acesta, s-a numărat şi ea, celebra actriţă Susan Sarandon! Şi-a făcut-o într-un stil grandios, aşa cum ne-a învăţat în ultimele decade!

A strălucit pe covorul roşu

Ieri, pe covorul roşu de la Cannes, au defilat modele tinere, sexy, şi frumoase, în ţinute dintre cele mai revelatoare. Niciun model, însă, nu a putut acapara privirile tuturor aşa cum a făcut-o actriţa în vârstă de 70 de ani, care s-a prezentat pe covorul roşu într-o ţinută extrem de sexy!

În atâţia ani petrecuţi de la Hollywood, Susan Sarandon a învăţat, desigur, care sunt ingredientele de succes ale unei apariţii glamour la un eveniment atât de prestigios precum Festivalul de Film de la Cannes. Ei bine, ieri, la la gala de deschidere a festivalului a pus toate aceste cunoştinţe în aplicare şi a dat o lecţie de stil la scenă deschisă.

Foarte sexy!

Septuagenara a păşit pe covorul roşu într-o rochie superbă, de catifea verde, care îi punea perfect în evidenţă silueta, dar şi decolteul generos. Văzând fotografiile surprinse de fotografii oficiali e inutil să povestim cum de a reuşit Susan să fie în centrul atenţiei la acest eveniment. O să precizăm, însă, că rochia a fost semnată de creatoarea de modă Alberta Ferretti şi că a fost fix ce era nevoie pentru ca Susan să eclipseze orice altă prezenţă feminină de la Palais des Festivals.

Le-a eclipsat pe actriţele tinere

Accesorizarea a fost una minimalistă, Susan alegând să poarte doar o pereche de cercei cu safire şi câteva inele. Look-ul a fost completat de  o pereche de pantofi negri, de catifea, cu toc relativ mic, şi de o pereche de ochelari, la care actriţa a recurs pentru a-şi proteja ochii de soarele arzător.

image

Cu această rochie, Susan a participat la ecranizarea”Ismael`s Ghost”, peliculă ce îi are în distribuţie pe actorii Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Mathieu Amalric şi Louis Garrel.

image

foto: getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg