Cântăreaţa care a apărut în halat şi cu prosopul pe cap la premiile muzicale EMA

13 noiembrie, 2017
MTV EMAs 2017   Show jpeg

O apariţie spectaculoasă a uneia dintre cele mai în vogă cântăreţe ale momentului. Premiile muzicale MTV Europe Music Awards 2017 au reprezentat momentul perfect pentru o aroganţă de zile mari venită din partea Ritei Ora.

Cea mai extravagantă apariţie la premiile EMA.

Cântăreaţa de 26 de ani de origine kosovară a şocat pe toată lumea cu apariţia sa la unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a muzicii. Cum a apărut pe covorul roşu? Ei bine, a fost atât de îndrăzneaţă şi extravagantă încât a renunţat la celebrele rochii de seară şi  a optat pentru un halat de baie pufos şi un prosop alb pus pe cap, de parcă ar fi ieşit direct de la duş. Evident că acesta a vrut să fie efectul acestei ţinute, să atragă atenţia şi să fie îndelung discutată, dar Rita Ora nu a avut probleme cu timpul de pregătire pentru eveniment.

image

A purtat un make-up impecabil, o pereche de pantofi cu toc cu inserţii preţioase, iar accesorizarea a fost una spectaculoasă, cu un colier masiv cu diamante şi cercei încrustaţi cu pietre preţioase, reuşind să transforme look-ul de gospodină abia ieşită de la duş, în unul de divă extravagantă.

A cântat îmbrăcată în halat.

Cântăreaţa a atras toate privirile în momentul în care a păşit pe covorul roşu de la eveniment îmbrăcată aşa. Efectul a fost unul scontat, căci fanii au discutat îndelung ţinuta sa pe reţelele de socializare, mulţi dintre ei apreciind originalitatea divei, spunând că ei nu îi pasă de nimic şi că nu o interesează că poate fi criticată. Iar ca tacâmul să fie complet, cântăreaţa şi-a schimbat halatul cu unul mai scurt şi pantofii cu o pereche de botine, dar şi accesoriile cu unele şi mai extravagante şi a urcat pe scenă pentru un recital incendiar, lăsându-şi la vedere bikini albi.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg