Care sunt casele de modă preferate ale prinţeselor şi reginelor moderne!

20 aprilie, 2016
kate middleton si printul william gettyimages 521145572 jpg jpeg

Maria Antoaneta, Sissi a Austriei şi Prinţesa Eugenie a Franţei pot fi considerate, dacă ducem argumentul în zona absurdului, primele IT girls regale. Moştenirea lor în materie de clasă şi bun gust e adusă în actualitate de noile doamne de la casele regale, care au devenit adevărate fashion icon-uri contemporane, surclasând adesea actriţele, popstarurile sau fashionistele cu acte în regulă.

image

E de ajuns să ne gândim la armatele de paparazzi care pândesc orice ţinută a Ducesei de Cambridge sau a Reginei Rania. Unele dintre fetele cu sânge albastru preferă liniile clasice şi creatori precum Dior sau Chanel, în timp ce altele aleg creaţii mai moderne, semnate de nume precum McQueen, McCartney, Lagerfeld sau Ford.

În materialul de mai jos te invităm să descoperi o listă cu cele mai cunoscute prinţese/regine şi fashion designerii lor preferaţi.

Kate Middleton

Nu puteam începe această listă decât cu Ducesa de Cambridge. Middleton a fost în atenţia criticilor de modă încă de când a fost prezentată ca parteneră oficială a Pinţului William. De atunci ea a devenit un adevărat ambasador al caselor de modă din Regatul Unit, în special al casei McQueen. Dincolo de preferinţa ei pentru creaţiile lui Alexander McQueen, Catherine apare deseori în creaţii semnate Erdem, Mulberry sau Saunders. Un alt designer preferat al Ducesei, potrivit site-ului businessoffashion.com, e Jenny Packman. Acelaşi site relatează că unul dintre cele mai haioase momente trăite de Kate a fost la un eveniment pretenţios, când a asortat un colier în valoare de câteva sute de mii de dolari cu o rochie low-budget, în valoare de doar câteva lire. “Nimeni nu şi-a dat seama”, s-a amuzat Kate.

Vezi ce designeri preferă şi alte prinţese sau regine moderne!Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg