Care sunt cele mai bine plătite modele din lume?

19 august, 2014

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară? Dar şi cea mai bogată? Se pare că, potrivit topului Forbes, pe primele trei locuri întâlnim nume cunoscute, celebrităţi din industria frumuseţii. Să aflăm care sunt

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară? Dar şi cea mai bogată? Se pare că, potrivit topului Forbes, pe primele trei locuri întâlnim nume cunoscute, celebrităţi din industria frumuseţii. Să aflăm care sunt şi cât câştigă ele!

Deşi nu ne-am fi aşteptat să fie abia pe 3, îngerul Victoria’s Secret, Miranda Kerr (31), e pe picior de egalitate cu Kate Moss, Liu Wen şi Kate Upton, cu suma de 7,5 milioane $ pe an câştigată.

Pe locul 2, tot la egalitate s-au aflat supermodelele de origine olandeză, respectiv braziliană, Doutzen Kroes (29) şi Adriana Lima (33), cu 8 milioane dolari pe an.

Pentru al optulea an la rând, cel mai bine plătit supermodel rămâne superba Gisele Bundchen, nemţoaica de 34 de ani care a câştigat nu mai puţin de 50 de milioane de dolari anul acesta!

În top se mai află Alessandra Ambrosio ( locul 4) la egalitate cu Hilary Rhoda şi Natalie Vodianova (locul 5), la egalitate cu Karlie Kloss şi Jourdan Dunn.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png